Nail of the Day: KOH – Lean on me

Nail of the Day: KOH – Lean on me

Photobucket

Vandaag wil ik weer een mooi nagellakje met jullie delen. Dit knalkleurtje is van KOH en hij heet Lean on me. KOH is een van mijn favoriete nagellakmerken, omdat de nagellak zo goed van kwaliteit is! De lak blijft altijd heel goed en chipvrij op je nagels zitten. Kijken jullie mee naar dit mooie lakje uit de LOVE STORY! collectie?? 

Photobucket

De flesjes van KOH zien er altijd zo uit: met een lange, zwarte dop. Dat geeft een heel chique effect. Mooi! Wat ik wel altijd jammer vind, is dat de sticker met de naam van het lakje precies op de voorkant is geplakt. Het lijkt mij handiger als ze bijvoorbeeld het stickertje onderop plakken.

Photobucket

Deze zinderende zalmoranje draag je bij chique zandtonen voor een classy touch of juist met daring oranjerood voor een passievolle night in town.

Photobucket

Dit is hem dan! Ik krijg zomerkriebels als ik dit lakje zie. Na een laagje eigenlijk al dekkend, maar voor het mooie effect heb ik er nog een tweede laagje overheen gedaan. Het lakje blijft ook heel goed op mijn nagels zitten. KOH is altijd van hele goede kwaliteit!

KOH LOVE STORY! is vanaf januari voor  €14,95 verkrijgbaar bij o.a. luxe parfumerieën en via hun website.

Wat vind jij van dit lakje? 

Liefs van Tedje

Volg:

22 Reacties

 1. Jeanne
  27 januari 2013 / 09:39

  Echt iets voor jou lieffie

 2. 27 januari 2013 / 10:12

  Ik hou niet zo heel erg van oranje lakjes, maar deze is best mooi!

 3. 27 januari 2013 / 10:14

  Niet iets wat ik zo zou uitkiezen, maar wel enorm leuk! En lenteachtig indeed!

 4. 27 januari 2013 / 12:29

  Dat is een erg mooi lakje! Lekker zomers inderdaad.

 5. 27 januari 2013 / 17:46

  Mooie kleur nagellak! Doet me inderdaad gelijk denken aan de zomer!

 6. 27 januari 2013 / 19:21

  Wauw, wonderful! Wat een intens oranje kleur, schitterend om te zien. :) Hihi, inderdaad! Zomerkriebels!

 7. 28 januari 2013 / 11:31

  Ik vind het echt een heel mooi kleurtje. Niet zo’n standaard oranje kleur maar met zo’n mooie gloed erin! :D

 8. 28 januari 2013 / 12:09

  Zo’n mooi lakje! Ik krijg ook direct zin in de zomer als ik dit zie!

 9. 30 januari 2013 / 16:03

  Ik zou zelf deze kleur niet dragen, maar hij staat wel op jouw handen. Koh nagelak vind ik trouwens van een uitstekende kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *