Nail of the day: Pupa kit

Nail of the day: Pupa kit

In deze nail of the day laat ik jullie een combinatie van twee nagellakjes van Pupa die in mijn goodiebag zaten die ik kreeg op de Pupa bloggersbijeenkomst. Benieuwd naar de lakjes? Klik dan gauw verder.

Eerst heb ik een laagje aangebracht van bovenstaande Lasting Color Smalto Brillante Glossy Nail Polish. Een prachtig kleurtje en heel erg geschikt voor de herfst. De lak dekt goed in één laagje en droogt snel op. Ook is het kwastje fijn: niet te dik, niet te dun. 
Je zou deze lak ook zo kunnen dragen!

Als de eerste lak helemaal goed droog is, kun je een laagje van deze sparkly glitters aanbrengen voor een feestelijk effect.

Het resultaat, wauw! 

Ik vind deze combinatie echt prachtig! Ik ben heel blij met dit setje, deze ga ik zeker vaak dragen. Me likezz glitters!

Wat vinden jullie van de combinatie? 

Liefs van Tedje

Volg:

9 Reacties

  1. 1 november 2011 / 11:48

    Ik vind dit echt een prachtige combinatie, in het echt is hij nog mooier!!

  2. 5 november 2011 / 12:40

    Wauw wat een mooie combi zeg! Ben ze nog niet tegengekomen deze setjes maar het is wel een beetje gejat van essence natuurlijk.

  3. 6 november 2011 / 14:10

    ooh, echt hele mooie kleur nagellak, perfect voor de herfst/winter!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *