NARS highlighters: Capri en Fort de France

Highlighters zijn niet meer weg te denken uit beautyland. Tien jaar geleden wist nog niemand wat het was, en nu kun je niet genoeg op je gezicht smeren. Ik ontving laatst twee nieuwe highlighters van NARS die ik graag aan jullie wil laten zien! 

Ten eerste: de verpakkingen van NARS zijn natuurlijk ge-wel-dig. Zo simpel, maar zo stijlvol! Ideaal ook voor flatlays op Instagram, haha! De bekendste highlighter van NARS is Albatross, die ik ook in mijn bezit heb. Heel fancy kocht ik die een aantal jaar geleden in Londen en ik gebruik hem nog steeds regelmatig! De verpakkingen zijn sindsdien wel aangepast! De doosjes zijn nu wat platter en vierkanter, en ik moet zeggen dat ik het eigenlijk wel heel mooi vind! Er zijn twee nieuwe highlighters die ik mocht uitproberen: Capri en Fort de France.

De nieuwe highlighters zijn ook een stuk groter geworden. In mijn ‘oude’ Nars Albatross-verpakking zat 4,8 gram en in deze doosjes zit maar liefst 14 gram. Omdat we meer en meer highlighter zijn gaan gebruiken natuurlijk. NARS is smart. 

Boven: Capri. Onder: Fort de France.

Fort de France is een beige, warme highlighter met een geweldige glans. Kijk hoe mooi! Deze gebruik ik op mijn jukbeenderen voor een sunglow effect.
Capri is een koele, roze tint highlighter. Deze highlighter gebruik ik vaak als oogschaduw op mijn bewegend ooglid of onder mijn wenkbrauwen! Op mijn gezicht vind ik hem iets te flets, maar daar komt misschien verandering in als mijn huid wat meer zongebruind is, haha!

De highlighters van NARS kosten €37 per stuk. Een hele investering, maar met 14 gram doe je je hele leven. Behalve als je Kim Kardashian heet natuurlijk. Of Nikkie Tutorials.

Gebruik jij veel highlighter? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 29 mei 2018 / 07:55

    Beide zijn ze erg mooi! Ik gebruik zelf voornamelijk NARS Albatross.

  2. 29 mei 2018 / 11:33

    Ze zien er wel mooi uit. Ik gebruik zelf eigenlijk zelden highlighter, maar ik vind 37 euro toch best veel geld.

  3. 29 mei 2018 / 13:11

    Mooie highlighters! Ik gebuik elke dag wel highlighter maar niet in een absurde hoeveelheid ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *