Natural Christmas look

Natural Christmas look

 photo IMG_7453a.jpg

Geen zin in smokey eyes en glitters met kerst? Dat hoeft ook helemaal niet Je kunt natuurlijk ook voor een neutrale look gaan met wat opvallendere lippen. 

 photo IMG_7444a.jpg

Als eerst breng je een laagje foundation gevolgd door een laagje poeder. Daarna breng je oogschaduwbasis aan om je oogschaduw langer te laten zitten en zodat de kleuren mooier uitkomen. Ik ben aan de slag gegaan met het Oriflame palette van Demi Moore en Silk Teddy uit het Too Faced Natural Eye palette. Met een platte kwast, of met je vingers, breng je Silk Teddy aan over je gehele ooglid. Vervolgens een beetje blenden met een blendingkwast naar boven in de arcadeboog. Daarna heb ik de donkere kleuren gebruikt uit het Oriflame palette: een bruine en een paarse tint. Deze heb ik in de arcadeboog en de buitenste ooghoek aangebracht. Onder mijn oog bracht ik met een dun kwastje de paarse tint aan. Onder mijn wenkbrauw bracht ik de highlighter uit het palette aan. Daarna zette ik een redelijk dunne eyeliner en bracht ik een laagje mascara aan. Op mijn wangen een lichte, oudroze blush met daarover heen op mijn jukbeenderen een laagje highlighter, net zoals op mijn neusbrug. Om het af te maken bracht ik een kersenrode lipstick aan.

 photo IMG_7432a.jpg

 

In het zonlicht 

Welke producten heb ik gebruikt?
– Catrice All Matt Plus Shine Control Make-up in 010 Light Beige en 020 Nude Beige
– Catrice All Matt Plus Shine Control Powder
– Oriflame More by Demi oogschaduw palette
– Silk Teddy uit het Too Faced Natural Eyeshadow palette
– Skinny Luquid Eyeliner van Eyeko
– Opulent Night Lipstick in Lustrous Cerise van Oriflame Giordani Gold
– Essence Lashmania reloaded false lash mascara
– Like a Doll blush van Pupa in 105
– The Body Shop Shimmer Bauble 
– Urban Decay Primer Potion

Weet jij al wat jouw kerstlook wordt voor 2013? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 24 december 2013 / 06:10

  Wat een prachtige look tedje! Daar heb je veel werk van gemaakt met een mooi resultaat!

 2. 24 december 2013 / 06:37

  Hele mooie look! Staat je goed.
  Ik denk dat ik voor de pin up look ga met de Kerstdagen, winged eyeliner en rode lippen!

 3. 24 december 2013 / 07:22

  Hele mooie look, onwijs mooi gedaan! Staat heel warm en open <3

 4. 24 december 2013 / 08:11

  Prachtige look zeg, inderdaad fijn en natural :-)

 5. 24 december 2013 / 08:51

  Mooie look! Ik ga denk ik een look maken met mijn Sleek palette.

 6. 24 december 2013 / 09:19

  Ik heb er eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht, weet nog niet eens wat ik aan ga doen haha. Staat jou in elk geval wel erg mooi@

 7. 24 december 2013 / 09:23

  Mooie kleuren heb je gebruikt voor de ooglook!

 8. 24 december 2013 / 10:36

  Mooi, staat je goed! Ik ga denk ik ook voor een neutrale look. Past toch het beste bij mij.

 9. 24 december 2013 / 11:28

  Mooie look! Ik vind de lipkleur erg mooi!

 10. 24 december 2013 / 17:00

  Oh jeetje, wauw. Heel erg mooi is het geworden zeg. Lekker simpel maar echt prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *