Neutral deodorants

 photo IMG_1750a.jpg

Ik ben gek op Neutral. Vooral de dagcrème en de gezichtsreiniging zijn favoriet bij mij. Ook heb je misschien andere producten (waaronder de shampoo en conditioner) al vaker voorbij zien komen bij favorieten– en opgemaakt artikelen. Vandaag een review van de spray en roller deodorant van Neutral.

Neutral deodorant review

 photo IMG_1746a.jpg

 photo IMG_1747a.jpg

Neutral staat bekend om het feit dat er geen parabenen, kleurstoffen of parfum in hun producten zitten. Ideaal voor de gevoelige huidjes onder ons. Ik heb de spray en de roller deodorant getest en ik kan je al meteen zeggen: I like it!

De deodorants doen allebei goed hun werk. Ze prikken niet en ze ruiken ook niet bloemig of naar iets anders, wat betekent dat er geen parfum in zit. Na het scheren kan ik gerust de deodorant aanbrengen zonder dat het irriteert. Nu zweet ik niet heel erg, dus over de werking kan ik iets minder zeggen dan iemand die heel erg zweet. Bij mij laat de deodorant in ieder geval geen geurtjes door. Prima dus!

 photo IMG_1751a.jpg

 photo IMG_1749a.jpg

De roller deodorant is ook fijn in gebruik. Eerst hield ik niet zo van rollers, maar tegenwoordig heb ik er altijd eentje in mijn tas zitten. Ideaal om even gauw op te doen als je onderweg bent.

 photo IMG_1745a.jpg

Neutral deodorant is verkrijgbaar in de drogist, bij de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook bij Bol.com.

Bestel hier de Neutral deodorant spray op Bol.com 

Bestel hier de Neutral deodorant roller op Bol.com 

Ben jij al bekend met Neutral?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 24 juni 2014 / 10:40

  Ik heb ook heel lang Neutral gebruikt! Fijn merk is het, maar ik ben tegenwoordig helemaal van de stick deo’s (Lady Speed Stick en Nivea), dat werkt voor mij beter :-)

  • Tedje
   Auteur
   24 juni 2014 / 12:58

   De Lady Speed Stick vind ik ook heel erg fijn!! :)

 2. 24 juni 2014 / 11:29

  Ik heb ook al eens Neutral producten uitgeprobeerd, vind ze erg fijn! Alleen de deodorants heb ik nog niet getest, maar klinkt wel erg goed en fijn.

 3. 24 juni 2014 / 11:56

  Ik ken Neutral eigenlijk alleen van de reclame, maar ik heb het nooit gebruikt. Toch lijkt het me wel fijn omdat er geen parfum in zit. Ik heb soms wel eens dat ik mijn deo beter ruik dan mijn parfum (en ik spuit me echt geen ongeluk) en dat is wel eens jammer. Ik zal dit even onthouden! :)

 4. 24 juni 2014 / 13:08

  Klinkt goed! Ik gebruik zelf altijd een deodorant van Rexona, had nog nooit van dit merk gehoord :)

 5. 24 juni 2014 / 19:57

  Neutral producten vind ik heerlijk, en ook de deodorant beviel mij altijd erg goed…

  Groetjes petra

 6. 24 juni 2014 / 20:01

  Ik gebruik de shampoo en de gezichtsproducten maar dit wist ik niet. Misschien eens testen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *