Neutral Face Care

Neutral Face Care

 photo IMG_4340a.jpg

Heb je een gevoelige huid? Altijd problemen met het zoeken van de juiste huidverzorging? Het belangrijkste is dan dat je goed kijkt naar de bestanddelen. Parfum, alcohol en zeep zijn ingrediënten die je moet vermijden, deze bestanddelen zijn namelijk aggressief. Speciaal voor de gevoelige huid heeft Neutral nieuwe Face Care producten ontwikkeld die ik vandaag aan jullie laat zien. 

 photo IMG_4342a.jpg

Dit zijn de Makeup Remover Wipes. Het pakje bevat 25 doekjes. Normaal raad ik het af aan mensen om alleen reinigingsdoekjes te gebruiken om je make-up eraf te halen, maar deze kun je gerust gebruiken om je gezichtsmake-up te verwijderen. Deze doekjes werken namelijk super goed! Van alle doekjes die ik ooit heb geprobeerd (en dat zijn er veel), werken deze echt het best. Je make-up is er binnen no time af. Dit pakje heb ik meegenomen op vakantie en dat was echt heel erg prettig. Op vakantie droeg ik niet zoveel make-up, dus hoefde ik ook geen zware smokey eyes met het doekje te verwijderen en bovendien geen geklungel met flesjes en wattenschijfjes. Het werkt snel en makkelijk en de doekjes zijn lekker zacht voor mijn huid. Mijn huid voelt na gebruik ook zacht en soepel aan, dit komt door de olie die in de doekjes zit. Ook handig is het afsluitbare klepje waardoor de doekjes niet uitdrogen.

 photo IMG_4347a.jpg

Meet the Skin Tonic en Face Wash! Allebei zonder parfum, kleurstoffen en parabenen. In de Skin Tonic zit ook geen alcohol. Skin Tonic gebruik je als allerlaatste stap (na het reinigen van je gezicht) om de laatste restjes vuil en make-up te verwijderen. De Face Wash gebruik je als eerste stap om je huid te reinigen.

 photo IMG_4348a.jpg

De verpakkingen vind ik ideaal. Op de flacon van de tonic leg je een watje, je drukt een keer en er zit vloeistof op je watje. Handig! Ook de flacon van de face wash is erg makkelijk en werkt met een pompje. Allebei erg hygiënisch. De tonic werkt bij mij erg goed en je gaat met een fris gevoel naar bed. Je hebt wel eens een tonic die je huid ontzettend uitdroogt, maar dat doet deze gelukkig niet. Hij verzorgt juist!

 photo IMG_4349a.jpg

Dit is de substantie van de face wash, lekker schuimerig en romig! De face wash is een milde reiniger die mijn huid niet irriteert. Hij werkt goed en dat wil zeggen dat hij mijn gezichtsmake-up (niet je ogen!) goed weghaalt en ook geen vettig laagje achterlaat.

 photo IMG_4350a.jpg

Als laatste de Face Cream, die wederom in een handige verpakking zit met een pompje. Hygiënisch, want de crème die je niet nodig hebt komt niet in aanraking met je vingers en er kan geen licht bijkomen, waardoor de crème langer houdbaar blijft. Ben je op zoek naar een fijne dagcrème zonder parfum, kleurstoffen en parabenen? Dan kan ik je deze ook zeker aanraden. De crème trekt snel in mijn huid en smeert lekker uit. Als je een wat vettere huid hebt, zal het wat langer duren voordat de crème is ingetrokken. Er zit wel alcohol in, maar dit is stearyl alcohol, een vette alcohol die je huid niet uitdroogt.

 photo IMG_4338a.jpg

Neutral Makeup Remover Wipes, €5,49 (25 stuks)
Neutral Skin Tonic, €8,99 (150ml)
Neutral Face Wash, €9,99 (150ml)
Neutral Face Cream, €11,99 (50ml)

Conclusie? Ik ben gek op deze producten! Ik was al bekend met de Neutral shampoo waar ik positief over was, maar nu kan ik dus ook zeggen dat ik erg ook erg tevreden ben met de Face Care lijn van Neutral, helemaal als je een gevoelige huid hebt. Ze doen wat ze beloven en de producten irriteren mijn huid niet. Alle producten zijn geurloos, ook wel eens fijn. Mijn favorieten zijn de Makeup Remover Wipes, ik had niet gedacht dat ze zo goed zouden werken. Ook de prijzen zijn prima, je krijgt waar voor je geld.

Ben jij al bekend met de Face Care lijn van Neutral?

Liefs van Tedje

Volg:

15 Reacties

 1. 3 augustus 2013 / 07:28

  Ik hoor hier zoveel goeds over, ik ga de facewash binnenkort eens halen!

 2. 3 augustus 2013 / 11:21

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten!

 3. 3 augustus 2013 / 14:46

  Ik kende het nog niet maar het klinkt echt goed! Ik ga het denk ik wel proberen zodra de producten die ik nu gebruik op zijn.

 4. 3 augustus 2013 / 18:23

  Ben zelf erg benieuwd naar de facewash, binnenkort maar eens uit proberen :-)

 5. 5 augustus 2013 / 19:26

  Oeh dit klinkt goed, ik ben al heel lang op zoek naar dit soort producten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *