New in: Classic Cuff van Daniel Wellington

classic-cuff-daniel-wellington

YAY! Eindelijk mag ik verklappen wat ik al een tijdje wist! Daniel Wellington komt met een nieuw product: Classic Cuff. Ze staan natuurlijk bekend om hun prachtige en tijdloze horloges, maar nu komt daar ook een stijlvolle armband bij. 

classic-cuff-daniel-wellington-1

classic-cuff-daniel-wellington-2

De Classic Cuff zit in een prachtig doosje, echt een cadeautje om open te maken! Ook helemaal in de stijl van Daniel Wellington zoals we al gewend waren van de horloges. In de armband is heel subtiel Daniel Wellington in kapitalen gegraveerd, erg mooi!

classic-cuff-daniel-wellington-3

classic-cuff-daniel-wellington-4

De armband is super klassiek, tijdloos en past perfect bij mijn Classic Sheffield horloge van Daniel Wellington. Super match! De Classic Cuff die ik heb ontvangen is roségoud, maar hij is ook verkrijgbaar in het zilver.

De armbanden zijn er in twee maten: small en large. Ik heb de small versie en ik moet zeggen dat deze ook wel erg small is. Ik heb hele dunne polsen, dus hij past wel, maar als ‘ie iets ruimer was geweest, was dat wel fijn geweest. De armband kost 49 euro, wat ik een hele schappelijke prijs vind voor zo’n mooie cuff. Het is een tijdloos model, waardoor ik er nog lang plezier van ga hebben denk ik!

classic-cuff-daniel-wellington-6

classic-cuff-daniel-wellington-5

Ik heb leuk nieuws voor jullie! Met de code Teddlicious_Match krijgen jullie namelijk 15 procent korting op iedere aankoop op danielwellington.nl. De code geldt tot 30 september. Mocht je toevallig nog een nieuw horloge willen, kan ik die van Daniel Wellington écht aanraden. Ik ben zó blij met die van mij en ik draag hem echt iedere dag.

Wat vinden jullie van de Classic Cuff? 

Liefs van Tedje

Dit product heb ik ontvangen van een bedrijf. 

Volg:

9 Reacties

  1. 2 september 2016 / 06:38

    Ohhh ik vind het super mooi. Prachtig zo naast je horloge, ik zou het ‘setje’ zo willen hebben, haha. Heel leuk :-).

  2. 2 september 2016 / 18:57

    Oh wauw, ik heb het nooit eerder gezien. Ik vind de combinatie echt prachtig! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *