New in: Daniel Wellington Classic Black

daniel-wellington

Yay! Ik heb weer een nieuwe Daniel Wellington horloge mogen toevoegen aan mijn collectie: de Daniel Wellington Classic Black. En hij is zó mooi. Kijk je mee? 

daniel-wellington-1

Naast mijn Dapper Sheffield en Classic Shaffield Lady heb ik nu dus ook de Classic Black Reading van Daniel Wellington. Een prachtig horloge voor de herfst en de winter. Uiteraard ging ik voor zwart met roségoud, want tsja, ik draag nu eenmaal altijd zwart. Ik koos voor het Reading bandje, een bandje met een subtiel motiefje. Het horloge zit weer in een prachtig leren doosje, wat een cadeautje om uit te pakken!

img_2104daniel-wellington-3 daniel-wellington-4

Mijn vorige Daniel Wellington horloges heb ik echt iedere dag gedragen en ik krijg er nog steeds complimentjes over. Het horloge is simpel en minimalistisch, maar tegelijkertijd ook zo stijlvol! Ik ben er echt héél erg blij mee en hij staat natuurlijk erg mooi bij de Classic Cuff.

sam_5185sam_5224

Kortingscode

Staat een Daniel Wellington horloge hoog op jouw verlanglijstje voor de feestmaand? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Het is het perfecte cadeau om aan je partner te geven, want de horloges zijn redelijk betaalbaar. Helemaal als je ziet hoe goed de kwaliteit is en hoe lang ze meegaan. Santa came early this year, want met de code TeddliciousSanta krijg je 15% korting op je bestelling bij Daniel Wellington! Van 25 tot 28 november loopt er nog een andere actie: je krijgt dan namelijk bij aankoop van ieder horloge een gratis bandje! Ideaal!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Daniel Wellington horloge? 

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 17 november 2016 / 14:04

  Oeh, super mooi! Mijn favoriete kleuren. Top! :)

  • Tedje
   Auteur
   20 november 2016 / 12:56

   Thanks, Kelsey! Ik ben er ook echt super blij mee!

 2. 21 november 2016 / 14:10

  Wat een prachtig horloge! Ik heb zelf van de week ook een Daniel wellington horloge toegevoegd aan mijn sieraden collectie, een bruin leren bandje heb ik. Ik ben er ontzettend blij mee! Hele mooie foto’s

 3. Leonie
  23 november 2016 / 20:05

  Mag ik vragen hoeveel mm je hebt? Ik ben al tijden opzoek naar dit horloge en in combinatie met de kortingscode en het gratis bandje wil ik hem nu aanschaffen!
  Echter kan ik de 40mm alleen onder de herencollectie vinden en vraag mij af of de 36mm niet te klein is..?

  • Tedje
   Auteur
   23 november 2016 / 23:19

   Deze is 36mm! Voor mijn pols is ‘ie precies goed. 40mm is voor mij wel echt te groot. Leuk dat je hem misschien wil gaan bestellen, en met een kortingscode is het inderdaad fijn! :-) Ik ben er heel blij mee en ik draag hem in ieder geval iedere dag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *