New in | Daniel Wellington Classic Petite

daniel-wellington-classic-petite-2

Mijn Daniel Wellington familie wordt steeds groter, want ik heb weer een prachtig exemplaar mogen toevoegen aan mijn collectie. Het gaat om de Daniel Wellington Classic Petite en in deze blogpost laat ik hem uitgebreid aan jullie zien! 

Naast mijn Dapper Sheffield en Classic Shaffield LadyClassic Black Reading heb ik nu dus ook de Daniel Wellington Classic Petite van Daniel Wellington. Ik heb gekozen voor de Classic Petite Melrose met een witte wijzerplaat. Een ideale combinatie voor het voorjaar en de zomer. Het horloge is kleiner dan de horloges die ik al heb van Daniel Wellington. De diameter van de klok is 32mm in plaats van 36mm. Doordat de klok zo klein is, is het horloge verfijnd, stijlvol en super vrouwelijk. Ik ben er heel erg blij mee en sinds ik hem heb ontvangen, draag ik hem iedere dag en krijg ik er steeds complimentjes over.

daniel-wellington-classic-petitedaniel-wellington-classic-petite-2daniel-wellington-classic-petit-1

Het horloge staat erg goed bij mijn andere roségouden sieraden (waaronder mijn cuff van Daniel Wellington) en hij staat ook leuk bij iedere outfit. De band is van roestvrijstaal en is verkrijgbaar in het roségoud of in het zilver. De wijzerplaten zijn verkrijgbaar in het zwart en wit. Hierdoor kun je dus kiezen uit vier verschillende horloges in deze collectie.

daniel-wellington-classic-petite-3daniel-wellington-classic-petite-4

De band is vrij lang en je kunt de clip zelf verstellen met een bijgeleverd pinnetje. Zo zit je horloge altijd goed om jouw pols! Een voordeel van zo’n soort band is natuurlijk dat hij geen gaatjes heeft en dus erg nauwkeurig af te stellen is. Er zit een handleiding bij hoe je het bandje moet verstellen, maar dat is echt heel simpel. Zo gepiept!

daniel-wellington-classic-petite-5daniel-wellington-classic-petite-8

*strike a pose!*

daniel-wellington-classic-petite-6daniel-wellington-classic-petite-7

Oh, en hoe cute is dit? Ik kreeg deze super schattige charm als cadeautje voor in een van de gaatjes van mijn Daniel Wellington horloge met een leren bandje. Een super leuk detail voor je horloge. Er staat trouwens het woord love in. Een ideaal cadeautje voor je lover dus! Of gewoon lekker voor jezelf, omdat het zo leuk is!

Kortingscode Daniel Wellington

Het horloge kost €159,-. Maar, ik heb leuk nieuws voor jullie! Mocht je namelijk verkocht zijn (en dat is helemaal te begrijpen, want hoe pretty is dit nieuwe horloge van Daniel Wellington?), dan heb ik een kortingscode voor je waarmee je korting krijgt. En dat is toch behoorlijk de moeite waard! Met de code TEDDLICIOUSDW krijg je 15 procent korting op je aankoop bij een bestelling op Danielwellington.com. De code is geldig t/m 1 juni 2017.

Wat vind jij van mijn nieuwe Daniel Wellington horloge? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel is een onderdeel van een samenwerking met Daniel Wellington. 

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 11 april 2017 / 06:28

  Handig dat het klokje wat kleiner is. Mijn polsen hebben formaat kinderpols, waardoor de klokjes soms breder zijn dan mijn pols. Ik vind de kleurcombinatie en de combi met het bandje heel mooi en chique. Veel plezier van je nieuwe horloge.

  • Tedje
   Auteur
   11 april 2017 / 16:03

   Dan is dit horloge echt geschikt voor jou! :-) Dankjewel!

 2. 11 april 2017 / 06:41

  Oh die charm! Wat een schatje zeg! Maar wauw wat is de Classic Petite mooi. Dat roségoud met wit is beeldig. Vooral als je de close-up van het bandje ziet vind ik het mooi, gewoon echt prachtig afgewerkt. Malou x

  • Tedje
   Auteur
   11 april 2017 / 16:04

   Dat is ‘ie zeker, Malou! Ik ben er ook super blij mee. En je hebt helemaal gelijk over de afwerking: niks op aan te merken. Zo mooi!

 3. 11 april 2017 / 06:47

  Ik vind het echt een prachtig horloge! Wie weet maak ik wel gebruik van deze code voor mijn verjaardag volgende maand hihi.

  • Tedje
   Auteur
   11 april 2017 / 16:05

   Oeh, wat leuk! Ik ben benieuwd welk horloge jouw voorkeur heeft, want ze zijn natuurlijk allemaal zo mooi!

 4. 11 april 2017 / 10:51

  Echt heel mooi. Klassiek, simpel..mooi in zijn eenvoud. Goed item! Ik ben persoonlijk meer van zilver maar dat is persoonlijke smaak :-)

  • Tedje
   Auteur
   11 april 2017 / 16:05

   Gelukkig is hij ook verkrijgbaar in het zilver, YAY!

 5. 11 april 2017 / 14:14

  Aaah, wauw! Wat een super mooie foto’s en een prachtig horloge. Hoe leuk ook die charm.

  • Tedje
   Auteur
   11 april 2017 / 16:05

   Thanks voor je compliment, Nienke! Heb er mijn best op gedaan, haha!

 6. 11 april 2017 / 20:53

  oh wauw, hij is werkelijk prachtig!
  Echt een hele luxe uitstraling <3
  Liefs Lonneke

 7. 11 april 2017 / 22:28

  Oh wat een mooie! En wat leuk met zo’n charm zeg, dat kende ik nog niet. Ik vind de DW altijd zo mooi klassiek :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *