New in: fijne hebbedingetjes van Lifestylelou Shop

lifestyleloushop-2

Afgelopen winter kocht ik al een heleboel leuke spulletjes bij interieurwebshop Lifestylelou Shop van blogvriendinnetje Milou. Na haar zwangerschapsverlof heeft ze haar webshop weer helemaal opgepakt en stonden er weer heel veel nieuwe spulletjes in. Ik kon het niet laten en bestelde een paar leuke dingen! 

lifestyleloushop-1

Je bestelling komt aan in een witte doos met daarin altijd leuk verpakte zakjes. Dat ziet er toch gewoon al uit als een cadeautje? Ik vind het geweldig! Ook al weet je wat je hebt besteld, zo blijft het toch een beetje een verrassing, hihi!

lifestyleloushop-6

lifestyleloushop-4

lifestyleloushop-5

Ten eerste bestelde ik deze leuke kleine kaartjes. Super leuk om bij een cadeautje te doen en het is nooit verkeerd om een paar van zulke kaartjes op voorraad te hebben. Ik bestelde er dus een aantal. Deze kaartjes kosten trouwens 50 cent per stuk.

lifestyleloushop-9

Toevallig moest er een cadeautje ingepakt worden en gebruikte ik een van de kaartjes bij het cadeau! Het inpakpapier en het touw is van HEMA. Het kaartje en de gouden tape is van Lifestyleloushop! Ziet er meteen super leuk uit, toch?

lifestyleloushop-3

Toen ik dit notitieblok zag, moest ik heb hebben. Ge-wel-dig! Niet alleen super fotogeniek voor blogfoto’s (ja, ik denk daaraan als ik spullen koop, is dat erg? Haha!), maar ook gewoon super handig. En je kunt nooit genoeg notitieblokken hebben, toch? Het notitieblok met strepen kost 2,99 euro.

 

lifestyleloushop-8

Bij een bestelling van 10 euro kreeg je nog een kleine goodiebag, altijd leuk! In de goodiebag zaten deze twee mooie kaarten. Deze kosten normaal gesproken 1,10 euro per stuk.

lifestyleloushop-7

Ook zat deze leuke masking tape met zwarte hartjes in de goodiebag. Ik vind deze tape altijd super leuk om cadeautjes mee in te pakken! Deze tape kost 2,75 euro. In de goodiebag zaten ook nog een paar kleine bedankkaartjes :-)

Ik zou alles wel kunnen bestellen uit de Lifestylelou Shop, want Milou heeft zulke leuke dingetjes in haar assortiment! Houd haar site zeker in de gaten, want er komen heel vaak nieuwe dingen op te staan!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 1 juli 2016 / 10:01

  Ontzettend leuk! Ik heb weer wat nieuwe kaartjes nodig voor in mijn kaartenrek, denk dat ik er binnenkort ook weer een bestelling plaats.
  liefs

  • Tedje
   Auteur
   1 juli 2016 / 16:53

   Leuk Tineke! Ik ben benieuwd naar wat je gaat bestellen!

 2. Carolien
  22 september 2016 / 23:59

  Wat een leuke webshop waarop je ons op attendeert. Ik ga gelijk een kijkje nemen. Die kaartjes zouden perfect in mijn kaartenhouder van Bluft en bij mijn draadcactus van Bluft passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *