New in: Céline bag

New in: Céline bag

 photo IMG_4044a.jpg

Meet my new love: mijn Céline look-a-like bag van de webshop Mynewbag.nl. De tas met gezicht, noem ik hem altijd. De rits is de mond en de twee stukjes waar de hengsels aan vast zitten, zijn de ogen. Kijken jullie mee naar de tas?

Ik heb nog een tas van Mynewbag, namelijk de Kelly bag (die ik voor de Céline bag ook heel regelmatig meenam).

 photo IMG_4047a.jpg

Je kunt de tas op twee manieren dragen: met flapjes naar buiten of naar binnen. Ik vind het allebei heel erg leuk staan.

 photo IMG_4048a.jpg

De tas is super groot: er past lekker veel in. Ook het tasje van mijn spiegelreflex camera, dat vind ik toch wel erg prettig.

 photo IMG_4052a.jpg

Hiermee kun je de buitenste flappen met elkaar verbinden en naar binnen trekken zodat de flappen naar binnen komen te staan.

 photo IMG_4053a.jpg

Handig haakje om je sleutelbos aan te hangen.

 photo IMG_4057a.jpg

Twee handige vakjes voor je telefoon en bijvoorbeeld je lipstick! Zo hoef je niet te graaien (want de tas is nogal groot en dat betekent dat er veel rommel in kan en waarschijnlijk ook veel rommel in gaat) en blijft je telefoon ook beschermd. Zoals je op bovenstaande foto ziet, kun je de tas afsluiten met een rits. Heel fijn, want zo hoef je niet constant je arm op je tas te leggen als je aan het shoppen bent uit voorzorg dat er iets uit wordt gehaald.

Hier draag ik de Céline bag met de flappen naar binnen. De Céline bag kost €94,95. Absoluut geen goedkope tas, maar hij is van echt leer en als hij net zo lang mooi blijft als mijn Kelly bag, belooft dat veel goeds!

Nu heb ik nog leuk nieuws voor jullie! Altijd al een tas uit de webshop van Mynewbag willen bestellen? Met de kortingscode TEDJE10 krijg je 10 procent korting op je bestelling. Deze kortingscode is tot eind augustus geldig.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe liefde?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 8 juli 2013 / 07:20

  Wat een mooie tas en wat fijn dat deze van leer is! Goede kwaliteit daarom ook :). Hihi grappig ik zie ook steeds het gezichtje erin

 2. 8 juli 2013 / 08:48

  Gorgeous! Ik denk dat ik je Kelly bag toch net iets mooier vind, maar dit is ook een plaatje. En dat flapje van de rits lijk net zo’n tong, haha!

 3. 8 juli 2013 / 11:06

  Waaaahhh, wat gaaf! En dat gezichtje :) Ik vind hem super. Hij staat ook leuk. Voor sommige tassen is zo’n prijs minder erg toch?! (voor deze bijvoorbeeld:) ).

 4. 8 juli 2013 / 11:55

  Mooie tas! Deze gaat nu ook op m’n wishlist!

 5. 8 juli 2013 / 19:38

  Wat een prachtige tas! Ik vind hem erg mooi met de flappen naar binnen. Chique!

 6. Mirella
  8 juli 2013 / 22:17

  Wat een geweldige tas is dit ook. Nu baal ik dat ik pas de Kelly bag heb gekocht, ik kon al zo moeilijk kiezen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *