New in: Colorswitch iPhone hoesje

New in: Colorswitch iPhone hoesje

 photo IMG_9922a.jpg

Whoop whoop! Ik heb een nieuw hoesje voor mijn iPhone 5! Sinds ik mijn iPhone heb – dat is nu iets meer dan een jaar geleden – heb ik een hoesje van Colorswitch (klik!). De mensen die mijn blog volgen, zien hem waarschijnlijk regelmatig voorbij komen in foto’s. Tussendoor heb ik wel een aantal hoesjes gehad, maar ik kwam altijd terug op mijn roze aztec print hoesje. Vandaag heb ik een nieuwe waarvan ik het gevoel heb dat ik hem nog heel lang ga gebruiken! 

 photo IMG_9918a.jpg

Hij is weer van Colorswitch en het is de Asian Paradise Case. Mijn vorige heette Aztec Galaxy Pink Case. In de doos die je geleverd krijgt (trouwens al een dag nadat je hem hebt besteld!), zit niet alleen een case, maar ook een sticker die je op de voorkant van je telefoon kunt plakken.

 photo IMG_9919a.jpg

Een handige instructie voor de sticker die je op de randen van je beeldscherm moet plakken.

 photo IMG_9924a.jpg

Ik heb de sticker er niet opgeplakt, anders vind ik het een beetje te druk worden. Alleen de case vind ik prima. Hij is lekker stevig en je krijgt hem gemakkelijk om je telefoon. Vinden jullie de kleuren ook zo prachtig? Echt lente achtig en zo leuk met die vogeltjes en bloemetjes.

 photo IMG_9925a.jpg

De case kost €24,99. Niet goedkoop, maar als ik kijk dat ik met mijn vorige hoesje meer dan een jaar heb gedaan, vind ik het een goede aanschaf. Bovendien blijven de hoesjes ook erg mooi en zijn ze stevig. Colorswitch is trouwens een hele leuke website waar je hoesjes voor je telefoon (iPhone en Samsung Galaxy) kunt kopen.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 22 april 2014 / 08:12

  Het zijn echt mooie hoesjes, ook van goede kwaliteit volgens mij! Lekker stevig. Die sticker vind ik ook wel heel leuk, en als je dan de achtergrond ook nog downloadt is je iPhone helemaal één geheel, haha. Ga je die sticker nog gebruiken of vind je dat too much?

 2. 22 april 2014 / 09:02

  Echt super leuk zeg!!
  Ik zou zoiets ook wel willen hebben, maar vind hem net iets te duur omdat ik wel vaak wissel van hoesje!

 3. 22 april 2014 / 10:00

  Leuk hoesje! Leuk voor de lente, haha! De sticker is op zich ook wel leuk, maar inderdaad een beetje druk :-)

 4. 22 april 2014 / 11:25

  Wauw heel mooi hoesje, het ziet er super leuk uit! Mooie kleur, perfect voor deze tijd!

 5. 22 april 2014 / 11:32

  Ik heb zelf ook eens iets gehad van Colorswitch, maar bij mijn galaxy s 3 werkte het toch niet echt helemaal lekker, helaas.
  Deze is wel mooi!

 6. Laura
  22 april 2014 / 14:04

  Heel mooi! Ik heb ook een hoesje van Colorswitch, maar vind het jammer dat de randen zo snel slijten (bij mij)

  • Tedje
   Auteur
   22 april 2014 / 15:55

   Ah, dat is jammer zeg!! Welk hoesje heb je dan?

 7. Petra
  22 april 2014 / 14:22

  Het hoesje ziet er erg vrolijk uit…leuk!

 8. 29 april 2014 / 11:52

  Deze colourswitch iphone hoesjes zie ik werkelijk overal voorbijkomen. Ze zijn daarom ook erg leuk en makkelijk te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *