New in: Daniel Wellington Classic Petite Reading & Classic Black St Mawes

Welcome to the Daniel Wellington family! Ik mocht van mijn favoriete horlogemerk weer twee mooie horloges uitzoeken en ik deel ze met alle liefde vandaag met jullie! En ik heb ook nog een hele leuke kortingscode voor jullie die je kunt gebruiken voor je bestelling. 

Wat een luxe, ik mocht twee horloges uitzoeken bij Daniel Wellington. Mij hoor je niet klagen! Twee nieuwe horloges voor mezelf is wat te veel van het goede, dus mocht mijn vriend er ook eentje uitzoeken. Lief van mij he ;-)

Ik ging voor de Classic Petite Reading, 28mm in het rosegoud met een witte wijzerplaat. Ik heb deze al met een strak leren bandje en een grotere klok. Maar die diameter van 28mm sprak me wel heel erg aan! Nu is het echt een super schattig klokje, dat weer goed staat op mijn smalle polsen. Ik ben er super blij mee, hij is echt heel erg mooi. Dit model kost 119 euro.

Mijn vriend koos de Classic Black St Mawes, 40mm in het rosegoud met een zwarte wijzerplaat. Hij had eerst een witte wijzerplaat, dus nu vond hij een zwarte wel leuk voor de afwisseling. Dit model kost 189 euro.

Ik kreeg nog een super schattige charm bij mijn horloge die je in een van de gaatjes van de leren band kunt prikken. Een super leuk detail voor je horloge. Er staat trouwens het woord love in. Een ideaal cadeautje voor je lover dus! Of gewoon lekker voor jezelf, omdat het zo leuk is! Er zijn vaak acties dat je deze gratis bij je bestelling krijgt!

Ik krijg heel vaak vragen over mijn verschillende horloges van Daniel Wellington. Of het fijne horloges zijn, of ze lang mee gaan, dat soort dingen. Daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn: ja. Het zijn hele fijne horloges en ze passen bij iedere outfit en gelegenheid. Ik heb iedere dag wel een horloge van Daniel Wellington aan! Dat is het leuke: ik kan ook een beetje afwisselen. Het eerste horloge heb ik sinds februari 2015, ruim drie jaar dus, en na heel intensief dragen begint het bandje nu een klein beetje te slijten. Niet gek ook als je hem zoveel draagt! Ik ben erg te spreken over de prijskwaliteit verhouding (je hebt al een

Kortingscode Daniel Wellington

Met de kortingscode TEDDW krijg je 15% korting op je bestelling op Danielwellington.com. De code is geldig t/m 9 mei. Leuk om te weten: van 4 april t/m 24 april krijg je een gratis horlogeband bij aanschaf van een horloge! Super leuk om mee af te wisselen.

Wat vind jij van onze nieuwe horloges? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 8 april 2018 / 10:27

  Wat een toffe horloges, vind vooral ook dat kleine hartje er zo bij heel schattig. (:

  • Tedje
   Auteur
   9 april 2018 / 09:54

   Ja, cute he! Ik vind dat ook echt een leuke toevoeging!

 2. 8 april 2018 / 14:35

  Prachtige horloges! Ik vind ze echt super stijlvol.

  • Tedje
   Auteur
   9 april 2018 / 09:54

   Ah, leuk om te horen Nienke! Ik vind ze ook zo mooi!

 3. 8 april 2018 / 18:53

  Ik vind ze beide erg mooi! En dat kleine hartje 😍 zo leuk!! Een horloge van dit merk staat al een tijdje op mijn wensenlijstje!

  • Tedje
   Auteur
   9 april 2018 / 09:57

   Haha, cute he! Nou, wie weet met die kortingscode is het ineens een stuk aantrekkelijker! :-) En dan krijg je er ook nog eens een horlogebandje bij! Ik ben benieuwd… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *