New in: Daniel Wellington horloge

 photo IMG_5411a.jpg

Er is een tijdje geweest dat ik nooit horloges droeg. Waarom eigenlijk niet? Sinds ik mijn roségouden horloge heb, kan ik niet meer zonder en voel ik me kaal als ik niet meer kan zien hoe laat het is. Natuurlijk heb ik altijd nog mijn iPhone, maar een horloge is zoveel makkelijker en bovendien is het een prachtige accessoire om te dragen.

 photo IMG_5398a.jpg

Het merk Daniel Wellington was voor mij niet onbekend. Ik zag de horloges al bij andere bloggers voorbij komen en ik heb het altijd al een prachtig merk gevonden. Zo strak, minimalistisch en tijdloos! Toen ik een mailtje kreeg of ik interesse had in een samenwerking, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. En bovendien mocht ik er ook eentje voor mijn vriend uitzoeken! Ik koos voor de Classic Sheffield Lady met een zwart bandje en een roségouden klok. Ik draag altijd zwart en aan mijn linkerhand draag ik vaak mijn roségouden Melano ringen, dus die keuze was voor mij snel gemaakt! Mijn vriend koos voor de Classic St Mawes met een zilveren klok. De horloges zitten in een super chique leren doosje. Wat een cadeautje om uit te pakken!

 photo IMG_5416a.jpg

Het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhorloge? Het mannenhorloge van Daniel Wellington is iets groter, namelijk 40mm in plaats van de 36mm bij vrouwen. Het horloge is ultradun (6mm) waardoor het goed aansluit aan je pols. Mijn vriend had voorheen een wat sportiever horloge. Het horloge van Daniel Wellington is chique en tijdloos en super geschikt voor speciale gelegenheden, maar ook gewoon voor overdag naar je werk of school natuurlijk. Nu kan hij een beetje afwisselen :)

 photo IMG_5426a.jpg

 photo IMG_5419a.jpg

Leuk om te weten: de bandjes van de Daniel Wellington horloges kun je verwisselen. Bij het horloge zit een pinnetje waarmee je bijvoorbeeld in de zomer het bekende nato-bandje van Daniel Wellington eraan kunt maken.

 photo IMG_5422a.jpg

En nu heb ik leuk nieuws voor jullie! Met de code teddlicious ontvangen jullie 15% korting op je aankoop bij Daniel Wellington! De actie geldt tot 15 maart.

Wat vinden jullie van de Daniel Wellington horloges?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 17 februari 2015 / 07:47

  Ze zijn echt prachtig, zo chic! Ik vind de Rosé klokjes van Daniel Wellington heel erg mooi, een goede rosé vinden is namelijk erg moeilijk :-)

  • Tedje
   Auteur
   17 februari 2015 / 17:08

   Ja, het rosé goud vind ik ook echt prachtig!!

 2. 17 februari 2015 / 08:26

  De horloges zijn echt prachtig. Ik hou wel van iets wat klassieke en tijdloze items als deze.

 3. 17 februari 2015 / 08:44

  Ik vind ze prachtig! Staan op m’n wishlist :)

  • Tedje
   Auteur
   17 februari 2015 / 17:09

   Wat leuk dat het Daniel Wellington horloge op je wishlist staat Esther!

 4. 17 februari 2015 / 09:22

  Ik heb ze ook meedere malen voorbij zien komen, vind ze heel erg mooi en tijdloos!
  Op mijn wishlist, een mooi horloge!

 5. 17 februari 2015 / 09:44

  Mooie horloges! Ik draag zelf altijd mijn rosegouden horloge van Michael Kors, maar deze van Daniel Wellington zien er heel strak en klassiek uit, zeker geschikt voor een wat zakelijkere en nette look.

 6. 17 februari 2015 / 11:51

  Ooooh wauw helemaal mijn smaak dit! Ik draag nooit horloges maar áls ik er dan ooit eentje ga kiezen, wil ik zo’n mooie Daniel Wellington :)

 7. 17 februari 2015 / 14:48

  Ik vind ze echt prachtig en als ik er een zou aanschaffen, zou ik voor de zwarte gaan! <3

 8. 17 februari 2015 / 16:58

  Mooi horloge! Mijn vriend heeft de bruine versie die je hier laat zien! :)

 9. 17 februari 2015 / 23:39

  ze zijn echt prachtig, wou dat ik er eentje in mijn bezit had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *