New in: Enchantra bestelling

New in: Enchantra bestelling

Vorige week kwam mijn bestellinkje van de webshop enchantra.eu binnen. Enchantra is een webshop met een heleboel merken zoals Sleek, China Glaze, INM, Essie, NYX en Orly. Ik bestelde een blush van Sleek: Rose Gold en een basecoat van Seche. Kijken jullie mee? 

Het leek wel of iedere beautylover in het bezit was van de Rose Gold van Sleek. Ik had er al zoveel over gehoord en gelezen dat ik wel heel erg nieuwsgierig was geworden. Is het product daadwerkelijk zo mooi?

Ja, dat is hij! Wat een prachtige blush. Het is een koraalachtige tint met een miljoen piepkleine gouden shimmertjes erin. Dit geeft een prachtig effect op je wangetjes. De blush zelf zit in een klein doosje van 8 gram. Er zit ook een spiegeltje in, super handig!

Het pigment is echt prachtig. Hierboven heb ik hem heel licht aangebracht en kijk eens hoeveel kleur er al vanaf komt!

Hierboven heb ik hem heel lichtjes aangebracht op mijn wangen, zie je de mooie glittertjes? De blush kost bij Enchantra €5,99. Een prachtige prijs voor een nog mooiere blush!

Ik kocht ook nog een basecoat van Seche. Ik gebruikte eigenlijk nooit basecoat en dat is heel slecht. De kleur van de nagellak trekt namelijk helemaal in je nagels als je geen basecoat gebruikt. Ook blijft je nagellak 10 keer beter zitten. Het werd dus tijd dat ik een goede basecoat ging aanschaffen. Ik kocht Seche Clear.

Er zit 14ml in, een flink potje dus! Maar als je je bedenkt dat je dit product elke keer gebruikt als je nagellak gaat aanbrengen is dat eigenlijk wel prima.

Wat stom dat ik nooit een basecoat heb gebruikt! Mijn nagellak ging al chippen na één of twee dagen, maar nu blijft het gewoon zitten! Wat een wonderproduct. De basecoat kost bij Enchantra €7,95.

Gebruiken jullie zelf een basecoat? En wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 
Liefs van Tedje

 

 

Volg:

15 Reacties

 1. 6 april 2012 / 08:23

  Wel beetje prijzig voor een topcoat, maar maakt dus ook echt zijn belofte waar! Moet ik ook maar eens om kijken… Leuke aankopen!

 2. 6 april 2012 / 08:26

  Rose Gold is echt zo mooi! Ik gebruik een topcoat van Rimmel, werkt ook prima :).

 3. 6 april 2012 / 08:58

  Oooooh die blush is zoo mooi he, die heb ik ook! Die basecoat van Seche lijkt me ook echt heel erg fijn!

 4. 6 april 2012 / 09:19

  Ik heb rose gold ook en ben er echt verliefd op, ik merk dat ik ‘m echt heel vaak gebruik en mijn andere blushes een beetje vergeet.

 5. 6 april 2012 / 18:32

  Heeee.. heb je de blush eindelijk! Goed zo. Leuk!! hahaha

 6. 6 april 2012 / 21:00

  De blush is zo mooi, ik wil hem al een tijdje kopen

 7. 8 april 2012 / 18:11

  Leuke spulletjes! De blush was in Londen helaas uitverkocht, anders had ik hem zo meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *