New in: fairtrade dierenprint tasje van Treasure label

Tassen. Als vrouw kun je er nooit genoeg hebben, toch? Al valt dat bij mij persoonlijk wel mee. Ik heb een tas waar mijn laptop in past die ik meeneem naar mijn werk – die wel aan vervanging toe is eigenlijk – een mooi, tijdloos, zwart leren tasje en een sporttas. Die schade valt mee, toch? Nieuw in mijn tassencollectie is de Animal Azra bag van Treasure label. Kijk je mee?

Tweedehands leer

Wat ik extra leuk vind aan de tassen van Treasure label, dat gerund wordt door de Brabantse Kristel. Ze werkt samen met een atelier in India dat weer samenwerkt met tientallen onafhankelijke ambachtslieden. Zij zijn allemaal volwassen (18+) en werken voornamelijk vanuit huis met veel passie en liefde aan elke tas. Het leuke aan de tassen van Treasure label is dat ze gemaakt zijn van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door grote fabrieken weggegooid worden krijgen op deze manier een nieuw leven. En dat zorgt er ook voor dat iedere tas uniek is.

Ik ging voor de Animal Azra bag, een crossbody tasje in een mooi formaat. Er zijn ook tassen met kleurtjes, maar – dit weet je als je me kent – ik ging voor een exemplaar dat ik makkelijk kan combineren bij mijn kledingkast, die vooral uit zwart bestaat ;-) Het tasje heeft drie vakjes en er past eigenlijk hartstikke veel in! Je telefoon, portemonnee en sleutels kun je er sowieso in kwijt, maar ook een pakje zakdoekjes, lipgloss en je zonnebril past er prima in.

Het tasje zit vast met een gesp, maar daaronder zit gewoon een drukknoop. Dit dierenprint tasje heeft 3 vakken aan de binnenkant en er zit een lang, verstelbaar hengsel bij de tas. Je merkt ook echt dat het tasje gemaakt is van tweedehands leer, want het leer is al lekker soepel, net zoals het hengsel. De prijs van het tasje? €45,95. Er zijn ook nog een heleboel andere modellen verkrijgbaar. Super leuk! Conclusie? Ik kan niet anders dan mega enthousiast zijn over deze tassencollectie.

Een beetje regen houdt ons niet tegen… 

Wat vind jij van het tasje van Treasure label? 

Foto’s door Marloes

 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. Jeannevoermans
  11 maart 2020 / 12:24

  Leuk tasje met een lief mooi meisje

 2. 11 maart 2020 / 12:47

  Leuke blog geworden en verliefd op je leuke tasje! X

  • Tedje
   Auteur
   11 maart 2020 / 13:22

   Thanks Marloes, en ook voor de foto’s :-) Ze zijn super leuk geworden!

 3. 12 maart 2020 / 12:00

  wauw het is echt een hele leuke tas zeg, ik zou ‘m zo willen kopen maar ik moet mezelf eventjes inhouden..
  Je hebt er een heel leuk artikel van gemaakt, fijne week nog verder :)

  • Tedje
   Auteur
   12 maart 2020 / 16:11

   Ah wat een lief compliment, dankjewel Rachel! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *