New in: Flormar nagellakjes

New in: Flormar nagellakjes

Mijn zusje van 15  is vorige week naar Istanbul geweest met school. Toen ze thuis kwam, verraste ze mij met 5 nagellakjes die ze had meegebracht uit de prachtige stad. (LIEF!) Zijn jullie benieuwd? Klik dan gauw verder.

Ze heeft 5 lakjes van het merk Flormar meegenomen. Ik kende het merk niet, dus ik zocht wat informatie op over het merk. Flormar is officieel begonnen in Italië (1970), maar naar een paar jaar werd de productie verplaatst naar Turkije.

Dit zegt het het merk over zichzelf:  ‘Flormar nagellak is bekend in vele landen en wordt wereldwijd verkocht. Deze Flormar nagellak is te verkrijgen in diverse kleuren. Flormar nagellak dekt in 1 keer, geeft een mooie glans over uw nagels, blijft langzitten zonder snel te chippen, droogt snel en is makkelijk te verdelen over uw nagels. Deze Flormar nagellak is van uitstekende kwaliteit en is goed betaalbaar. ‘ 

Flormar heeft 2 vestigingen in Heerlen, daar kun je dus producten van Flomar kopen!

Op naar de lakjes! 

Ze bracht mee: 3 lakjes uit de ‘nail enamel’ collectie en 2 lakjes uit de ‘supershine’ collectie.

Dit is nummer 421, een leuk oranje kleurtje! Jammer dat het merk met nummertjes werkt in plaats van namen!

Dit is nummer 418. Als je alleen naar het flesje kijkt, lijkt het een bruine kleur met een paars/roze glans. Ik ben heel benieuwd hoe dit lakje eruit ziet op je nagels! Binnenkort kunnen jullie swatches verwachten!

Dit is nummer 422. Op de foto is het niet zo heel duidelijk, maar dit is echt een KNAL roze kleur. Een echt neonlakje! Ik ben benieuwd of de lak er ook zo uit ziet op je nagels!

Dit is nummer 46, en shiny lichtblauw lakje. Leuk!

En dit is het laatste lakje, nummer 47. Een dokerblauw shiny lakje.

De ‘nail enamel’ lakjes bevatten 11 ml, de ‘supershine’ lakjes bevatten 10 ml. Het ziet ernaar uit dat de doppen fijn vasthouden tijdens het lakken. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit en de kleuren van deze lakjes op je nagels. Binnenkort reviews op Teddlicious dus!

Zijn jullie bekend met het merk Flormar? 

xoxo Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 23 oktober 2011 / 10:51

  Ik was er nog helemaal niet mee bekend. Dat oranje lakje is mooi. Ik ben benieuwd naar de swatches.
  Liefs, xx

 2. 23 oktober 2011 / 12:19

  Ik heb nog geen ervaring met het merk, maar ze zien er erg mooi uit. Ben benieuwd naar de swatches!

 3. josje
  13 juni 2012 / 17:03

  Waar kan ik de vestigingen in Heerlen vinden?

  • Tedje
   Auteur
   13 juni 2012 / 17:04

   Dat weet ik niet precies, ik las dit ook maar op internet!! :)

 4. Emel
  25 september 2013 / 20:45

  Hallo, Ik heb zoveel nagellakjes van Flormar ik heb ze in Turkije gehaald en heb ook andere make up spulletjes ervan. Ik raad jullie deze merk egt aan! Nagelak gaat egt lang mee en je hebt super veel kleuren wat je maar wilt. Als het aan mij lach zou ik er nog paar willen maar waar ik het kan halen is een vraagteken kan iemand mij mischien helpen hiermee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *