New in: Herman Stool kruk van Ferm Living

Whoop whoop! Ik heb weer een nieuwe aanwinst in mijn interieur, namelijk de Ferm Living Herman Stool kruk. Een tijdloze, strak vormgegeven kruk. En in deze blogpost vertel ik jullie er graag alles over!

De Ferm Living Herman Kruk is een ontwerp van Herman Studio. Een tijdloos ontwerp als je het mij vraagt. Lekker minimalistisch en strak. Ik heb gekozen voor de zwarte variant – what else is new – maar de kruk is ook verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurencombinaties, zodat het een echte blikvanger wordt in je interieur. De kruk van Ferm Living kun je makkelijk aanschuiven wanneer je een extra gast in huis ontvangt. Het krukje staat ook erg leuk in de badkamer. Ideaal om zelf op te zitten als je je kinderen in bad moet doen, of om een handdoek op te leggen. Of gewoon voor de sier natuurlijk, want het is een prachtig design.

De kruk is 43 centimeter hoog en heeft een ovale zitting. De zitting heeft een basis van multiplex met een Forbo linoleum bovenlaag en zit vast aan een onderstel van gepoedercoat metaal. Ook fijn: er zijn geen schroeven door de bovenkant van de zitting zichtbaar. Hierdoor heb je een mooi, glad oppervlak, maar daardoor zit de kruk ook nog eens comfortabel. De kruk kost €149.

Ik heb de kruk van Ferm Living Accessoires nu weggezet naast mijn olijfgroene kastje. Ik had nog een schilderij dat ik nog niet had opgehangen, dus die heb ik er nu even opgezet. Ik denk dat de kruk vooral gebruikt gaat worden om even aan te schuiven bij mijn tafel, altijd handig! Ik vind het echt een mooie kruk, omdat hij zo tijdloos en strak is. Je weet zeker dat deze kruk over 20 jaar nog steeds mooi is!

Hieronder vind je nog wat meer inspiratie hoe je de kruk kunt stylen in jouw interieur!

Wat vind jij van mijn nieuwe krukje? 

In samenwerking met Mister Design

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 6 april 2020 / 14:03

  Wat een gave kruk! Ik hou van dit soort strakke designs. Staat super zo met dat schilderijtje erop en naast die kast.

  • Tedje
   Auteur
   6 april 2020 / 15:43

   Thanks! Ik ben er ook superblij mee! Lekker tijdloos :-)

  • Tedje
   Auteur
   6 april 2020 / 15:43

   Dankjewel Rachel! Ik ben ook nog steeds zo blij met mijn kastje! Zelf geschilderd :-)

 2. 6 april 2020 / 16:15

  Mooie kruk, lekker minimalistisch! Ik vind de tekening die af en toe op de kruk staat trouwens erg gaaf.

 3. 6 april 2020 / 19:18

  Wat een leuke kruk! Die staat leuk in je interieur!

  • Tedje
   Auteur
   7 april 2020 / 08:40

   Thanks, Marloes! Ben er ook heel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *