New in: KIKO

New in: KIKO

Nou zeg, ik blijf maar cadeautjes krijgen! Mijn tante ging vorige week naar Italië en ze nam voor mij wat dingetjes mee van Kiko Milano! Voor de mensen die Kiko niet kennen: Kiko is een Italiaans make-up merk dat alleen verkrijgbaar is in Italië, Duitsland en Spanje. Ik kwam al eens eerder in aanraking met dit merk omdat ik in de 4e klas van het VWO op uitwisseling ging naar Italië. We gingen een dag shoppen in Milaan en ik was in heaven toen ik de Kiko winkel binnenstapte. Zijn jullie klaar voor héél veel foto’s?

Een nagellakje! Daar maak je mij altijd blij mee, as you know. Het is nummer 222, jammer dat Kiko niet met namen werkt! Het is een mooi bruin/brons kleurtje. Swatches van deze kleur volgen snel in een Nail of the Day!


Chique he?

Een mooie shiny lipstick in de kleur 63. Het is een vochtinbrengende lippenstift in een rood/bruine kleur. I like!

Dan heb ik nog twee kleuren oogschaduw die erg op elkaar lijken, maar toch niet hetzelfde zijn! Nummer 124 en 125. Kijk je mee naar de swatches en heerlijke productfoto’s?

Nummer 125

Nummer 124

Nummer 124 is iets bruiner dan 125. 125 neigt wat meer naar het grijs!

Ik vind Kiko echt een superfijn merk en ze hebben leuke producten in hun assortiment.

Zijn jullie bekend met Kiko? Zo ja, hebben jullie veel producten van Kiko? 

Liefs van Tedje xo

Volg:

10 Reacties

 1. 26 oktober 2011 / 14:17

  Ik ken het merk niet maar het ziet er heel erg mooi uit!
  Mocht ik nog eens in Spanje of Italie komen dan stap ik zeker eens binnen!

 2. 26 oktober 2011 / 16:58

  Jaloers! Ik wil ook al zoo lang Kiko hebben, haha.

 3. 26 oktober 2011 / 18:39

  Ik ben er ook bekend mee en heb er het een en ander van.
  De oogschaduws zijn prachtig.
  Liefs, xxx

 4. 26 oktober 2011 / 21:30

  Vooral de oogschaduws van Kiko vind ik erg mooi! Ik ben helaas nog nooit bij Kiko geweest, maar ze hebben toch ook een Kiko in Duitsland?

 5. 27 oktober 2011 / 20:27

  Prachtige spulletjes, die oogschaduws WAUW, ik vind KIKO echt heel erg fijn! Ik ben benieuwd naar een full face foto met de lipstick, vind het wel een mooie kleur :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *