New in – look-a-like Triangl bikini van H&M

 photo IMG_6975a.jpg

Op Instagram kom ik de hele tijd prachtige bikini’s van het merk Triangl tegen. Super leuk zijn ze, maar helaas ook erg duur. Een hele tijd geleden zag ik dat H&M look-a-like Triangl bikini’s verkocht, maar toen dacht ik: nee, ik heb geen nieuwe bikini nodig. Afgelopen week was ik er ineens wel van overtuigd dat ik een nieuw exemplaar nodig had en een paar dagen later lag deze beauty op mij te wachten. 

 photo IMG_6982a.jpg

Toen ik hem bestelde, hadden ze hem alleen in het grijs met zwart en in het koraal met zwart, maar nu ik laatst op de website keek, zag ik dat ze hem ook in het mintgroen hadden! Shit, die had ik misschien nog wel leuker gevonden. Ach, ik ben ook heel blij met dit exemplaar. Ik heb eigenlijk altijd bikini’s van H&M, omdat je het broekje kunt mixen en matchen met de tops. En dan niet alleen qua figuurtjes en printjes, maar ook qua maat en dat vind ik zelf altijd wel erg prettig. De top kost trouwens €14,99 en het broekje €9,99, een stuk minder dan de echte Triangl bikini’s. Die kosten namelijk 80 dollar en dan moeten er nog verzendkosten bijkomen.

Wat vind jij van mijn nieuwe bikini?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 25 mei 2015 / 09:34

  Ik zag ze ook al voorbij komen op de site! Super leuk zijn ze, en stukken voordeliger als de Triangl :-)

 2. 25 mei 2015 / 09:49

  Ah deze zijn inderdaad ook ontzettend tof! Misschien dat ik er ook nog wel eentje van deze aanschaf, mijn Triangl is namelijk zo leuk!

  • Tedje
   Auteur
   25 mei 2015 / 16:19

   Oeh dat zou leuk zijn om af te wisselen inderdaad! Ik ben wel benieuwd naar het verschil in kwaliteit tussen de twee bikini’s!

 3. 25 mei 2015 / 10:23

  Wat ’n leuke! De kleur is ook echt te gek, en het scheelt een hele hoop geld!

  • Tedje
   Auteur
   25 mei 2015 / 16:19

   Inderdaad! Het is geen ‘echte’, maar jaaaaa hij is ook super leuk en be honest.. Hoe vaak draag je een bikini nou? ;)

 4. 25 mei 2015 / 13:38

  Wat een tof exemplaar! Ik vind koraal ook heel erg leuk staan in de zomer!

 5. 25 mei 2015 / 15:12

  Ohhh, vet! Ik was niet per se enthousiast over de Triangl-bikini’s als in dat ik ze echt wilde hebben, maar ik ben nog wel op zoek naar een nieuwe bikini – eigenlijk in deze kleur én met een halter, dus deze ga ik nu wel even onthouden!

  • Tedje
   Auteur
   25 mei 2015 / 16:17

   Oeeh nou, dan zou deze helemaal aan je eisen voldoen!! :) Ik zag wel dat de top uitverkocht was nu op internet, dus dat moet je even in de gaten houden!

 6. 25 mei 2015 / 22:58

  Ik vind deze zo mooi maar kan hem nergens vinden! Mijn zoektocht gaat door, ik moet die kleur hebben! <3

 7. 26 mei 2015 / 20:49

  Mooie bikini! En wat handig dat die er op lijkt maar wel goedkoper is. Mooi kleurtje ook! Lekker fel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *