New in: MacBook Skin

 photo IMG_3863a.jpg

Twee weken geleden kreeg ik van Milou het blije nieuws dat ik via haar site een MacBook Skin had gewonnen! Ik had al vaker van die mooie stickers gezien die je op je MacBook kunt plakken, super gaaf en weer eens wat anders!

 photo IMG_3856a.jpg

Ik heb eigenlijk altijd een hoesje om mijn iPhone, maar mijn MacBook beschermen? Ja, hij zit wel in een stevige hoes als ik hem vervoer, maar een beschermsticker erop is eigenlijk ook best een goed idee! En helemaal als hij er zo tof uitziet! De sticker is van CaseApp en je kunt daar gewoon je eigen ontwerpen uploaden. Ik heb een chevron print van internet getoverd en tradaaa! Daar is mijn mooie MacBookje! Op de site kun je trouwens ook je eigen iPhone hoesjes ontwerpen.

 photo IMG_3840a.jpg

Ik ben echt superblij met mijn skin! Hij beschermt mijn MacBookje tegen krassen en het ziet er ook nog eens super stylish en interieur-Instagram-waardig uit, toch?

Wat vind jij van mijn gepimpte MacBook? 

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 5 december 2014 / 07:06

  Oh wat moooi! Jammer dat ik een Asus laptop heb en daar dus echt niet zoiets leuks voor de krijgen is!

 2. 5 december 2014 / 08:03

  Super leuk! Niet te opvallend, maar chic en strak :-)!

 3. 5 december 2014 / 09:54

  Hij is onwijs leuk! Ik zit er ook aan te denken een skin te bestellen.

 4. 8 december 2014 / 11:32

  Het ziet er echt zo leuk uit! MacBooks vind ik sowieso al mooi, maar omdat je het Apple-icoontje gewoon blijft zien vind ik ‘m met zo’n skin nog leuker, gewoon wat meer gepersonaliseerd. Ziet er heel netjes uit!

 5. 10 december 2014 / 20:06

  Ik vind de skin erg mooi. Misschien moet ik er ook eentje aanschaffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *