New in: posters van Desenio

desenio-posters-1Posters met foto’s of juist met een mooie quote, als je het goed combineert kan het je interieur helemaal afmaken. Vandaag wil ik jullie mijn nieuwe posters van Desenio.nl laten zien, want daar ben ik héél erg blij mee! 

desenio-posters-4

Ik heb twee grote witte lijsten van 30 bij 40 centimeter (14 euro) en een kleinere van 21 bij 30 (9 euro) centimeter. Ik heb de posters zo lang even op mijn bureau gezet, maar ik wil ze uiteindelijk wel gaan ophangen! En misschien voeg ik dan nog meer lijsten in verschillende formaten toe, zodat ik een hele coole wand krijg met alleen maar posters in lijsten!

posters-desenio-6

Voor in de twee grote lijsten heb ik drie verschillende posters, zodat ik een beetje kan afwisselen! Ik ben gegaan voor wit met zwarte posters, om alles lekker rustig en clean te houden. Bij Desenio heb je heel veel keus in posters. Zowel tekst als foto’s, er is van alles mogelijk en ik weet zeker dat je moeite gaat hebben met kiezen als je gaat bestellen, want er is zoveel leuks!

Maar daar heeft Desenio iets leuks op bedacht. Op hun website geven ze namelijk tips: posters die goed bij elkaar passen. Je vindt er ook een heleboel foto’s van verschillende soorten interieurs met verschillende lijsten en posters. Hier kun je super veel inspiratie opdoen. Heel leuk gedaan, maar vooral ontzettend handig. Je kunt daarna ook meteen de posters in duo’s kopen.

posters-desenio-7

Voor de kleine lijst koos ik voor de poster met Change your thoughts and you’ll change your world (6 euro). Een mooie quote, maar ik vind hem vooral erg mooi vormgegeven! Ik hou van dit lettertype! Ik ben natuurlijk journalist en blogger en daarom heb ik ook gekozen voor het &-teken (11 euro). Staat super leuk bij mijn bureau, toch? Verder koos ik nog voor een quote van Marilyn Monroe (11 euro).

desenio-posters-3

Als derde grote poster heb ik gekozen voor een afbeelding van een varen (11 euro). Super leuk om mee af te wisselen en deze staat ook mooi bij de quotes!

Desenio is trouwens een Zweedse webshop, maar sinds kort is de webshop ook Nederlands en kun je hier dus allerlei mooie lijsten (ook in zwart, hout, goud en koper) en posters kopen. Je bestelling is ongeveer 3 tot 8 dagen onderweg, maar ik ontving ze al na 3 dagen! Ze zijn goed en stevig verpakt. Helaas was het glas van een lijst kapot gegaan tijdens de verzending (dat kan natuurlijk altijd gebeuren), maar ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. De oude hoefde ik niet terug te sturen, wat een service!

desenio-posters-2

Ik ben echt héél erg blij met mijn lijsten en posters! En dat zeg ik niet alleen omdat dit een gesponsord artikel is, maar omdat ik dat écht vind ;-) Ik heb zelfs gouden lijsten met twee posters cadeau gedaan aan een vriendin en die was er ook echt heel blij mee.

Dit is een gesponsord artikel 

Volg:
Delen:

12 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   6 juli 2016 / 20:48

   Thanks!! Ik kon echt niet kiezen, er waren zoveel leuke posters!

  • Tedje
   Auteur
   6 juli 2016 / 20:48

   Dankjewel, Lindsey! Ben er ook heel blij mee!

 1. 6 juli 2016 / 09:08

  Ze zien er lekker chique en luxe uit vind ik! Onwijs mooi <3

  • Tedje
   Auteur
   6 juli 2016 / 20:48

   Ja hè? En dat terwijl ze niet eens méga duur zijn!

 2. 6 juli 2016 / 10:18

  Super tof! Ik hou echt van zulk soort posters <3

  • Tedje
   Auteur
   6 juli 2016 / 20:49

   Ik ook! En ik wilde ze ook al heel lang :-) Ben er echt blij mee!

  • Tedje
   Auteur
   6 juli 2016 / 20:50

   Ja, ze zijn echt super cool! Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *