New in: roze ombre iPhone hoesje

 photo IMG_5339a.jpg

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een ander hoesje om mijn iPhone te doen. Gewoon, voor de afwisseling! Roze is en blijft één van mijn favoriete kleuren (daar ben ik een meisje voor, toch?) en daarom is mijn nieuwe iPhone hoesje ook roze! 

Het is een Muvit Sunglasses Case Pink hoesje voor de iPhone 5 en hij komt van de webshop Phonegigant.nl. Wat ik super leuk vind is dat de achterkant een ombre effect heeft. De randen zijn roze en zijn ook iets hoger dan het scherm, waardoor je hem gerust met het scherm naar beneden op tafel kunt leggen, zonder dat er krassen op je scherm komen.

 photo IMG_5342a.jpg

Ik heb een iPhone 5, maar eigenlijk zou ik graag een iPhone 6 willen. Ik heb hem al een paar keer bij andere mensen gezien en hij is toch wel heel erg mooi. Ik dacht dat het iPhone 6 scherm te groot zou zijn, maar dat valt eigenlijk alles mee.

 photo IMG_5353a.jpg

 photo IMG_5354a.jpg

Ze hebben in de webshop ook veel iPhone 6 hoesjes en iPhone onderdelen, zoals externe opladers. Super handig! Ik kan echt niet zonder een externe oplader de deur uit, want mijn iPhone gaat zo snel leeg. Als ik een dagje ergens naartoe ga en ik kom geen stopcontact tegen, ben ik altijd blij dat ik mijn powerbank bij me heb. Heb je je iPhone laten vallen en is je scherm kapot of moet je batterij vervangen worden? Dan vind je in de webshop alle onderdelen die je nodig hebt.

 photo IMG_5344a.jpg

Wat vinden jullie van mijn fleurige telefoonhoesje?

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. Jeanne
  13 februari 2015 / 07:22

  Mooi, echt Tedje!!

 2. 13 februari 2015 / 08:24

  Superleuk hoesje heb je ! Die ombre is echt gaaf! :) ik hou er ook van om af en toe af te wisselen en heb al een hele collectie ondertussen, oeps…

 3. 13 februari 2015 / 08:28

  Oh wat is ‘ie heerlijk vrolijk zeg, love it!
  Liefs Lonneke

 4. 13 februari 2015 / 09:50

  Aah deze is echt heel mooi, stralend hoesje!

 5. 13 februari 2015 / 12:40

  Dit hoesje heb ik ook gehad toen ik mn iphone net had! Helaas ging hij bij mij kapot

 6. 14 februari 2015 / 00:06

  Leuk effect, nog niet eerder tegengekomen.

 7. 15 februari 2015 / 10:45

  Het hoesje is echt super leuk met dat ombre effect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.