New in: Sinful Colors nagellak + swatches

New in: Sinful Colors nagellak + swatches

IMG_8577

Zoals jullie misschien weten was ik op vakantie jarig. Dat betekent dus: cadeautjes op vakantie! Een paar dagen voordat ik jarig was, waren we in Dax, waar onder andere een LaFayette en een Sephora zit. Ik werd helemaal gek op de beautyafdeling maar ik had met mezelf afgesproken dat ik niet te gek moest doen, ik heb namelijk al spullen genoeg (en vooral nagellak). Voor mijn verjaardag mocht ik nagellakjes uitzoeken van mijn moeder, gewoon als klein extraatje. Jippie! Ik koos voor twee lakjes van Sinful Colors, omdat dat merk in Nederland niet heel goed verkrijgbaar is volgens mij. En ik had al eerder een lakje van het merk geprobeerd en dat was echt een prachtig lakje. Kijken jullie mee naar de swatches? 

Dit zijn ze, twee beauties als je het mij vraagt! Zie je in het linker potje dat rondje? Echt een gaaf effect.

202 Sharons Heart – 812 Shining Heart

Ten eerste: de kleuren vind ik prachtig. Sinful Colors heeft altijd nét even wat speciaals vind ik. Een subtiele glitter, een apart kleurtje of een mooie glans. De kwastjes zijn smal, maar lakken echt heel erg fijn. Je kunt heel precies werken. Op naar de swatches!

Hier weer dat rondje, ik weet niet, maar het ziet er zo leuk uit!

Sharons Heart – Wauw.. Is het geen beauty? Ik vind dit echt een van de mooiste lakjes die ik in mijn bezit heb. Kijk die mooie glans en de gouden shimmers!

Shining Heart – Ik vind dit kleurtje ook geweldig. Wat een prachtige finish heeft dit lakje. Beide lakjes zijn trouwens binnen één laag dekkend. Nog een pluspunt: de lak blijft met een basecoat zo’n 5 dagen prima zitten.

Jullie snappen nu wel dat ik zo ontzettend enthousiast ben over de lakjes, right?
Vinden jullie ze ook zo mooi?
Liefs van Tedje

 

Volg:

19 Reacties

 1. 7 augustus 2012 / 07:08

  Wauw, één laagje? Dat doet die goed zeg! Ik vind ze erg mooi… Jammer dat ze ze dan weer niet in Nederland hebben, boohoo. :(

 2. 7 augustus 2012 / 07:15

  Sharon’s Heart is echt supertof en mooi!

 3. 7 augustus 2012 / 11:44

  Sharons heart is zoo mooi! Ik ben echt blij dat ik die ook heb meegenomen!

 4. 7 augustus 2012 / 16:46

  Vooral de lichtere kleur vind ik erg mooi!!

 5. 7 augustus 2012 / 20:39

  We hebben er ook twee lakjes van maar die worden plots heel erg mat als ze opdrogen :/ ben er dus niet echt tevreden van, maar deze zien er wel leuk uit!
  Ik ga je volgen!
  Misschien vind je het wel leuk om met onze winactie mee te doen?

  • Tedje
   Auteur
   7 augustus 2012 / 21:05

   Ik ben er juist super tevreden over!! Misschien hoort het bij het lakje dat ze zo mat opdrogen?

 6. 10 augustus 2012 / 16:42

  Die twee lakjes zijn inderdaad erg mooi. Ik heb ook wat lakjes van Sinful Colors en ze zijn erg fijn.
  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *