New in: sportkleding van Nike

 photo IMG_5539a.jpg

Ze zeggen wel eens dat shoppen gelukkig maakt. Nou, dat is maar weer bewezen! Ik ben de laatste tijd lekker fanatiek aan het sporten en met één fatsoenlijke broek en sportbh kom je dan niet super ver. Geen overbodige luxe om eens wat extra’s aan te schaffen dus!

 photo IMG_5540a.jpg

 photo IMG_5541a.jpg

Ik had alleen maar een simpele zwarte sport bh van Nike, maar toen ik deze knalroze variant zag op Zalando.nl, wist ik niet hoe snel ik die in mijn winkelmandje moest droppen. Hij kost €29,95. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat! Ik heb mijn zwarte bh nu al bijna een jaar en hij ziet er nog als nieuw uit! En twijfel je nog om een sportbh aan te schaffen? Ik kan het je alleen maar aanraden. Ik heb dus pas een jaar een sport bh, voorheen ging ik altijd sporten en hardlopen zonder een sport bh. WAT een verschil!! Ik zou nu niet meer zonder kunnen. Het biedt zoveel stevigheid, ook al heb je maar een kleinere cup. Alles blijft gewoon goed op zijn plek zitten en je hebt er gewoon geen last meer van.

 photo IMG_5542a.jpg

 photo IMG_5544a.jpg

Mijn hardloop tight van Nike was me zo goed bevallen, dat ik eigenlijk niet anders kon dan nog een tight van Nike bestellen. Ik heb er ooit eens eentje van de H&M geprobeerd, maar die zakte om de drie seconden van mijn kont af. Geen succes. Deze Performance LEGEND 2.0 training panty zit niet zo strak als de andere die ik heb (Nike Performance LEGEND 2.0 training poly panty), maar hij zakt in ieder geval niet om de drie seconden af. Ik moet hem wel af en toe ophijsen (lees: een keer in het kwartier), maar dat is niet zo heel erg. Ik koos voor de maat MxR: Regular voor de beenlengte. Ik ben 1.78 en R is voor mij prima! Deze tight kost €39,95.

 photo nike.jpg

En hier heb ik de kleding aan! Ik ben al een rondje gaan hardlopen met de tight en dat ging prima! Toch denk ik dat de tight beter is voor binnen en daar heb ik hem ook al voor gebruikt. Ik heb toch liever een loeistrakke broek die echt niet afzakt.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 13 maart 2015 / 06:30

  Mooi! Ik zweer ook echt bij Nike broeken, ze zijn misschiej iets duurder maar ze zitten zo veel beter en blijven heel lang mooi. Mijn eerste nike broek is inmiddels 4 jaar oud en wordt nog wekelijks gedragen en gewassen maar dat zou je er echt niet aan af zien.

 2. 13 maart 2015 / 09:17

  Oeh mooi, zeker die combi van kleurtjes. Nieuwe kleding geeft mij ook altijd weer motivatie om te sporten!

 3. 13 maart 2015 / 09:38

  wat een super leuke top en broekje, handig nu dat lekkere weer eraan komt!

 4. 13 maart 2015 / 10:16

  Wat een prachtige sportkleding, super mooie items! <3

 5. 13 maart 2015 / 11:13

  Mijn sportkleding komt van Decathlon en H&M, ik wil wel heel graag van Nike iets hebben.Wel een ontzettend toffe top!

 6. 13 maart 2015 / 11:18

  Aah die top is zo fijn he, superleuk dat je hem ook hebt! Het kleurtje maakt gelijk wat bruiner, liefde op het eerste gezicht :)

 7. 13 maart 2015 / 13:12

  Die broek zou ik wel willen hebben, zo een topje zou ik zelf eigenlijk niet echt aantrekken

 8. 13 maart 2015 / 14:32

  Zo’n sport BH heb ik al eens geprobeerd, maar ik was er niet te enthousiast over. Maar mijn kennende moet ik het gewoon een paar keer proberen, en dan kan ik net zoals jou ook nooit meer zonder, haha!

 9. Ilse
  13 maart 2015 / 19:31

  Ik vind zo’n sport bh altijd zo strak om m’n lijf zitten.. Blij als ik hem uit heb, merk zelfs met hardlopen dat m’n ademhaling daar door anders gaat. Jij nooit last van? Vind ze zo gaaf, maar straks is het miss zonde geld :-(

  • Tedje
   Auteur
   14 maart 2015 / 11:19

   Hi Ilse! Een sport bh zit zeker strak, maar dat is ook de bedoeling natuurlijk. Het moet niet zo zijn dat hij té strak zit. Misschien een maatje groter proberen of van een ander merk? Laat je anders adviseren in de winkel! Succes!

 10. 13 maart 2015 / 19:57

  Leuk om te sporten met nieuwe kleding! :) Ik vind Nike alleen veel te duur, koop meestal liever iets goedkopers en dan geef ik mijn geld uit aan een écht leuk, normaal kledingstuk, haha.

 11. 13 maart 2015 / 20:46

  Wat knalt die beha mooi! Ik heb laatst een sportbeha (knal oranje) bij de Lidl gescoord, ook een aanrader.

 12. 14 maart 2015 / 13:24

  Ohhhhh wat een mooie sport BH! Mooie sportkleding geeft je écht meer motivatie om te gaan sporten, vind ik.

 13. 14 maart 2015 / 15:41

  Nice! Vooral die roze sportbh. Super gaaf zeg! Nieuwe sportkleding geeft altijd een mega motivatie boost!

 14. 14 maart 2015 / 15:55

  Ik vind je roze sportBH echt super leuk <3 Mijn sportbroek komt van de H&M en die is echt heel strak en zit perfect, is misschien een tip voor je :) <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *