New in: Statement necklace

New in: Statement necklace

Statement kettingen, ik ben er dol op. In een korte tijd heb ik er een heleboel verzameld. Toen deze trend op kwam zetten, had ik nooit gedacht dat ik deze kettingen zou dragen. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien.


Jullie hebben mijn nieuwe statement necklace misschien al voorbij zien komen op Instagram. Dit juweeltje komt van de webshop Lauzz.nl, een webshop met allerlei leuke sieraden. De ketting kost €17,95, een mooi prijsje als je het mij vraagt. En nu zul je denken: ja, maar daar komen altijd weer 3 of 4 euro verzendkosten bij. Nee! Bij deze webshop betaal je maar €0,99 aan verzendkosten. Ideaal!

 photo IMG_4202a.jpg

De ketting is goud met groene en bruine draden, zilveren diamantjes en grotere groene stenen. De ketting is ook verstelbaar.

 photo IMG_4204a.jpg

Hoezo kan zilver en goud niet bij elkaar? In deze ketting zie je dat het wel degelijk kan, en ik vind het leuk!

 photo IMG_4206a.jpg

Hier zie je de structuur van de ketting nog beter.

Ik ben super blij met deze groene statement ketting en ik weet zeker dat ik hem nog heel veel ga dragen. Deze ketting kan eigenlijk bij iedere outfit, en helemaal bij de kleding die ik altijd draag (lees: zwart en legergroen).

Gaat deze statement necklace op jouw sinterklaas of kerst verlanglijstje? 

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

27 Reacties

 1. 3 december 2013 / 07:27

  Wauw wat een beauty! Jij én de necklace :) Super mooie ketting!

 2. 3 december 2013 / 07:48

  Wauwww, ik vind deze echt heel mooi! Ik heb één echte statement necklace en nog eentje zou ik niet erg vinden ^^ Ook ideaal van die lage verzendkosten!

 3. Linda
  3 december 2013 / 08:58

  Hele mooie ketting! Ik ga hem ook bestellen :)
  Misschien leuk om een artikel te maken met al jouw statement necklaces?

  • Tedje
   Auteur
   3 december 2013 / 09:25

   Leuk idee Linda, ga ik mee aan de slag! En leuk dat je hem gaat bestellen!

 4. Jules
  3 december 2013 / 09:44

  Wauwieeee, hij is super mooi! Ik ging gelijk rondneuzen en vond hele mooie oorbellen!

  Helaas gooit mijn virusscanner de site er meteen uit, dus ik vertrouw de site niet helemaal.

  What to do?? mimimiii

  Liefs

  • Tedje
   Auteur
   3 december 2013 / 10:38

   Huh dat is raar! Er is niks mis met de site hoor! Misschien proberen in een andere browser?

 5. 3 december 2013 / 13:47

  Mooie ketting! En hij kan inderdaad overal bij, ideaal.

 6. 3 december 2013 / 18:19

  Wat een gave ketting en hij is zeker niet duur. Mooi prijsje! En de verzendkosten ook nog eens laag :)

 7. 4 december 2013 / 07:29

  Super mooie ketting! Ik vind ‘m wel nog wat duur, maar ja zoveel kosten ze allemaal die statement necklaces.. Ik ga nog eens nadenken haha :)

 8. Inge
  5 december 2013 / 22:51

  Leuke ketting zeg! Vind hem zo leuk dat ik gelijk even op de site ben gaan kijken, maar kan hem helaas al niet meer vinden…

  • Anouk Donkers
   11 februari 2014 / 09:43

   Ik vind de ketting ook heel gaaf Ted! Liefde voor statementkettingen ;)

   Inge mocht je nog op zoek zijn naar de ketting. Check http://www.spotnshop.nl, dit is een fashionplatform waarop modeliefhebbers, fashion experts en bloggers elkaar ontmoeten en elkaar helpen in de zoektocht naar producten. Upload hier de foto van de ketting en wie weet kun jij hem straks toch nog shoppen ;) Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *