New in: SuperTrash portemonnee

 photo IMG_8244.jpg

Mijn vorige portemonnee werd een beetje vies en ging kapot, hoog tijd voor een nieuwe dus! Het werd deze mooie zwarte Wally portemonnee van SuperTrash. 

Een portemonnee waar ook je smartphone in past, ik vond het bij mijn vorige portemonnee wel heel handig. Zo kun je hem ook als clutch gebruiken! Mijn iPhone 6 past erin, maar dan moet je hem niet te vol hebben met muntgeld en pasjes, want anders past hij niet meer dicht. Ik heb bijna nooit kleingeld, dus dat komt goed uit. In mijn vorige portemonnee zat geen ritsje voor kleingeld, hier wel. Wel handig hoor, want muntjes slingerden vaak los rond in mijn portemonnee.

 photo IMG_8237.jpg

De portemonnee is best groot en daardoor past er lekker veel in. Alle ruimte voor al je pasjes en briefgeld en hij voelt lekker luxe aan. Het SuperTrash logo maakt het geheel af, helemaal in combinatie met de mooie en stevige ritssluiting. Ik ben er heel blij mee!

 photo IMG_8242.jpg

Zo ziet hij er vanbinnen uit. Aan allebei de kanten heb je ruimte voor pasjes en briefgeld. In het midden zitten nog twee vakken met daar tussenin de rits voor muntgeld.

Je kunt de SuperTrash portemonnee Wally bestellen op Smartphonehoesjes.

Wat vind jij van mijn nieuwe portemonnee? 

Liefs van Tedje

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 1 september 2015 / 06:24

  Wauw, mooie portemonnee! Altijd fijn als je telefoon erin past EN er een ritsje in zit voor muntgeld :-)!

 2. 1 september 2015 / 07:55

  Ohh nice! Heel fijn dat je telefoon er ook in past. Zo kun je gemakkelijk even je grote handtas thuis laten :-)

 3. 1 september 2015 / 13:16

  Wauw, hij is prachtig! Vooral het bedrukte logo maakt de portemonnee apart!

 4. 1 september 2015 / 16:21

  Hij is mooi en het lijkt me ook best ideaal dat je telefoon er gewoon in past!

 5. 2 september 2015 / 00:00

  Wat een chique portemonnee! Ik heb zelf zoiets maar dan in het grijs. Maar eigenlijk vind ik zwart mooier haha!

 6. 2 september 2015 / 08:12

  Wauw!! Heel erg mooi. Ik ben ook op zoek naar een nieuwe en ik denk dat ik die gevonden heb, bij deze. ;)

  • Tedje
   Auteur
   2 september 2015 / 09:50

   Oeh, dat is heel goed om te horen! Ben benieuwd wat je ervan vindt en hoe hij gaat bevallen!

 7. 2 september 2015 / 10:03

  Prachtige portemonnee! Ik vind het ook heel handig dat je je telefoon erin kunt stoppen. Vaak neem ik alleen mijn portemonnee en telefoon mee maar dan is het onhandig om mijn telefoon steeds los vast te houden. Perfecte oplossing!

 8. Lisanne
  22 februari 2017 / 18:14

  super leuke portomonnee! Alleen staat hij niet meer op dit site, weet je misschien waar je hem nog meer kan kopen?

  • Tedje
   Auteur
   23 februari 2017 / 10:00

   Pfoe, geen idee! Ik heb hem natuurlijk al een hele tijd geleden gekregen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *