New in: Thin Salontafel van Ethnicraft

Mijn krakkemikkige, kleine salontafeltje heeft plaatsgemaakt voor deze eyecatcher! In mijn woonkamer staat nu de Thin Salontafel van Ethnicraft te pronken. Benieuwd naar deze tafel? Ik vertel je er alles over!

Tijdloos en eigentijds, dat is deze design tafel van Ethnicraft. De Thin Salontafel is vierkant met een RVS frame en een massief houten blad. Het is een simpele, maar toch stijlvolle tafel, waardoor deze goed staat in ieder interieur. De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten, maar die van mij is de 80×80 cm uitvoering. De tafel is ook verkrijgbaar in het zwart, en even twijfelde ik of ik deze niet moest bestellen. Ik hou namelijk erg van zwart. Uiteindelijk besliste ik toch voor de houten versie te kiezen en daar ben ik achteraf erg blij mee! Mijn kleed is namelijk donkergrijs en mijn bank ook, waardoor het met een zwarte tafel wellicht een te donker geheel was geweest.

De Ethnicraft Thin Salontafel is een prachtig strak belijnde salontafel. Ik ben er heel erg blij mee! De combinatie van roestvast staal met een houten blad zorgt ervoor dat de tafel warm en strak tegelijk is. Bovendien past de tafel goed bij mijn bank, die ook is voorzien van een roestvrijstalen onderstel. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt. Ik zit graag op de bank, maar voor de afwisseling vind ik het ook heerlijk om op het kleed te zitten, met mijn rug tegen de bank en naast de tafel. Lekkere snackjes op tafel, kaarsjes aan en een gezellige avond kan beginnen!

Ethnicraft

Ethnicraft is een populair designlabel, afkomstig uit België. De veelzijdige collectie bestaat uit prachtige design tafels, design salontafels, tv-meubels, salon- en bijzettafels, kasten, dressoirs en bedden. De designs zijn in de meeste gevallen vervaardigd uit massief eiken-, walnoten- of teakhout, waaraan een zorgvuldige inspectie vooraf is gegaan. Het hout komt in de ontwerpen van Ethnicraft samen met een tijdloze en minimalistische vormgeving. Design van het Vlaamse merk gaat daardoor moeiteloos samen met uiteenlopende interieurstijlen.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe salontafel! Wat vind jij ervan?

In samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *