New in: Olivia Burton horloge

olivia-burton-1

Ik ga de deur nooit uit zonder een horloge om mijn pols. Mijn telefoon heb ik vaak in mijn (vaak overvolle) tas zitten en is het dus niet handig om op mijn iPhone de tijd af te lezen. Vorige week mocht ik dit prachtige horloge van Oliva Burton ontvangen. Kijk gauw mee wat ik van het horloge vind! 

olivia-burton-3

Olivia Burton horloge

Ik kende het merk Oliva Burton eigenlijk alleen van Instagram, maar ik had nog nooit een echt horloge van dit merk gezien. Van Olivia Burton ontving ik een prachtig zilverkleurig horloge uit de Big Dial collectie. Het model heeft een zilverkleurige stalen band en een zilverkleurige horlogekast. De wijzers en de Romeinse cijfers en streepjes zijn roségoud. Het specifieke model heet OB15BD80. Dit exemplaar bewijst maar weer dat zilver en goud gewoon prima samengaan. Love it!

olivia-burton-4

Het horloge is makkelijk verstelbaar met het clipje dat je onderaan de band ziet. Je hebt wel een klein schroevendraaiertje nodig om de clip open te maken en zo te verschuiven. Bij het horloge ontvang je een handleiding hoe je dit precies moet doen. Handig!

olivia-burton-5

Classy en tijdloos

Oeh, so pretty! Het is een horloge ui de Big Dial collectie, maar de wijzerplaat is niet super groot: 38mm. Perfect voor mijn dunne polsen! In combinatie met mijn nieuwe armbandje van Selected Jewels vind ik hem echt super leuk staan! Heel classy en tijdloos. Zo’n soort horloge kun je altijd aan, naar wat voor gelegenheid je ook gaat. Ik weet in ieder geval dat ik hier heel veel plezier aan ga beleven en bij heel veel verschillende outfits ga aantrekken. Jullie zullen het horloge dan ook nog wel vaker voorbij zien komen op mijn blog!

Dit horloge van Oliva Burton kost 135 euro, wat ik een prima prijs vind voor zo’n stevig en degelijk horloge. Olivia Burton is onder meer verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Wat vind jij van het horloge? 

Liefs,
Tedje

Psst. Volg je me al op InstagramFacebookTwitter

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 13 januari 2017 / 06:42

  Wat een prachtig en chic horloge! Echt heel erg mooi!

 2. 13 januari 2017 / 08:46

  Ik vind het een erg mooi horloge. Staat je goed! Ook fijn dat hij zo lekker makkelijk te combineren is :-)!

  • Tedje
   Auteur
   13 januari 2017 / 11:39

   Thanks, Femke! Ja, hij past echt overal bij! En het feit dat ik rond deze tijd van het jaar altijd zwart draag, maakt het nog een stuk makkelijker.

 3. 13 januari 2017 / 09:18

  Ik ben echt verliefd op de horloges van Olivia Burton, en deze vind ik zo mooi! Zilver en goud is echt mooi samen, wauw. Leuk dat je dit mocht ontvangen! Malou x

  • Tedje
   Auteur
   13 januari 2017 / 11:40

   Mooi is ‘ie he? Ik weet niet wanneer je jarig bent, maar misschien is het een goed verjaardagscadeau, haha!

 4. 13 januari 2017 / 10:41

  Oh wauw, wat een prachtige details heeft dat horloge zeg!

 5. 14 januari 2017 / 18:41

  Wauw, heel erg mooi! Ik ken ze ook van internet, maar heb ze nog nooit in het ‘echt’ gezien. Ziet er echt prachtig uit! Ik ben de laatste tijd een beetje geobsedeerd door mooie horloges, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *