New in: Oriflame The One lipstick en loose eye shadow

img_2072

Een tijdje geleden ontving ik nieuwe lipsticks en loose eye shadows van Oriflame The One. Hoog tijd om deze mooie collectie aan jullie te laten zien! 

img_2048img_2050img_2067

5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight

De lipsticks “5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight” van Oriflame zijn verpakt in roze doosjes en zitten ook in een roze huls. Cute! Er zijn in totaal 8 kleuren. Van links naar rechts: Pink Cloud – Taupe Touch – Peach Pavlova – Mulberry Meringue – Rose Petal – Coral Caresse – Flamingo Fluff – Violet Velvet.

De lipstick is lekker glanzend en voelt zacht aan op je lippen. Helaas zijn mijn lippen al een hele tijd súper droog en zitten vol met velletjes, niet heel charmant om te fotograferen dus. Daarom stelde ik het maken van deze blogpost steeds uit, in de hoop dat mijn lippen wat meer fotowaardig werden, maar dat gebeurt dus maar niet. Maar hey, je kunt niet alles hebben! Ik heb die lipsticks natuurlijk wel getest, en als je ze aanbrengt, voelt dat echt heerlijk! De lipstick glijdt als boter over je lippen. Net alsof je lipbalm opsmeert! De kleur die eraf komt is gepigmenteerd, maar de kleur blijft niet heel lang zitten, omdat de structuur zo zacht is. Na een hapje of een drankje even bijstiften dus!

De lipsticks kosten normaal €14, maar nu zijn ze verkrijgbaar voor €9,49 op de website van Oriflame.

img_2075

Pink Cloud – Taupe Touch – Peach Pavlova – Mulberry Meringue.

img_2079

Rose Petal – Coral Caresse – Flamingo Fluff – Violet Velvet.

Er zitten een paar hele mooie tinten bij! Coral Caresse, Taupe Touch en Mulberry Maringue zijn mijn favorieten!

img_2056oriflame

Loose Eye Shadow

Losse oogschaduw, je moet ervan houden! Op zijn tijd vind ik het wel eens leuk om te gebruiken, maar ik ben nogal een kluns als het gaat om losse poeders. Voor je het weet ligt namelijk alles onder de glitter. Extra goed oppassen dus! De Loose Eye Shadows van Oriflame zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: Mint Dust – Lilac Lustre – Nude Shimmer – Taupe Glow – Peach Twinkle. Mijn favorieten: Nude Shimmer en Peach Twinkle.

img_2064

De losse oogschaduws zijn niet heel gepigmenteerd, maar je kunt ze goed opbouwen! Ik zou ze gebruiken over een gewone oogschaduw om wat extra glans en glitter aan je look te geven. Erg leuk voor de feestdagen die eraan zitten te komen natuurlijk.

Normaal gesproken kost de Loose Eye Shadow van Oriflame €14, maar in de webshop zijn ze nu verkrijgbaar voor €9,99 per stuk.

Wat lijkt jou een mooie kleur lipstick? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 14 november 2016 / 21:09

    Ziet er goed uit! Mooi die lichte kleuren lipsticks en van die oogschaduw hou ik wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *