New in: telefoonhoesje met palm print

hoesje-telefoon-palm

Eens in de zoveel tijd is het leuk om een nieuw hoesje om je telefoon te doen. Dan heb je het gevoel alsof je een gloednieuwe smartphone hebt! Ik ging voor een zelfgemaakt hoesje met palm print. 

Standaard hoesjes zijn leuk, maar het is eigenlijk nog veel leuker om een telefoonhoesje zelf te maken! Ik maakte die van mij bij de webshop Hoezzi. Je kunt ervoor kiezen om een mooie zelfgemaakte foto af te laten drukken, of je kunt op zoek gaan naar een print die je leuk vindt. Zo speurde ik Pinterest af op zoek naar leuke palm prints. Al gauw vond ik er eentje die ik leuk vond. Op Hoezzi maak je een zelfgemaakt hoesje eigenlijk in een handomdraai. Je kiest voor de optie ‘Ontwerp zelf je telefoonhoesje’ en vervolgens kies je welke telefoon je hebt. Daarna kun je kiezen wat voor soort hoesje je wil. Een wallet, of juist een normale softcase. Ik koos voor de zwarte softcase €12,95 (nu in de sale voor €10,95).

Klik op ‘dit product ontwerpen’ en upload de foto die je wil. Je kunt in de ontwerpfase nog tekst toevoegen of verschillende soorten designs. Kortom: laat je creatieve brein de vrije loop. Alles spreekt in principe voor zich. Voeg je product toe aan je winkelmand en je hoesje wordt ontworpen! Enkele dagen later ontvang je hem met de post.

palm print hoesje

Op de website kun je ook nog een heleboel andere dingen ontwerpen, bijvoorbeeld een cover voor je tablet, sleutelhangers, een dienblad, knuffels, maar ook klokken, schorten, theedozen en mokken!

Kortingscode

Ben jij toe aan een nieuw telefoonhoesje en wil jij ook je eigen hoesje maken? Dan heb ik goed nieuws voor je, want met de code community15 krijg je 15 procent korting op de website van Hoezzi.nl. Dat scheelt toch weer, altijd mooi meegenomen!

Wat  vind jij van mijn zelf ontworpen hoesje? 

Dit is een gesponsord artikel. 

Volg:
Delen:

9 Reacties

  1. 14 juli 2017 / 09:17

    Deze is cute, lekker zomers! En wauw jouw foto’s/flatlays zijn zo prachtig altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *