New York, concrete jungle where dreams are made of

New York, concrete jungle where dreams are made of

 photo IMG_4042a.jpg

New York, The Big Apple, de stad die 24 uur per dag leeft, de stad die op nummer één staat op mijn lijstje van steden waar ik nog naartoe wil. 

Vandaag laat ik een poster zien van de welbekende Brooklyn Bridge die Brooklyn verbindt met Lower Manhattan. De poster komt van de webshop hollandoncanvas waar je canvas doeken, posters en dibond (twee aluminium platen met een kunststof kern) kunt bestellen. Ik ontving de Brooklyn Bridge op fotoposter van 30 x 40 cm.

 photo IMG_4043a.jpg

De poster wordt geleverd in een stevige, kartonnen koker. Zo kan er niks mee gebeuren. Hij kan niet kreukelen of beschadigen, dat is erg prettig.

 photo IMG_4039a.jpg

Ik vind de kwaliteit van de fotoposter erg mooi. Ook komen de kleuren heel erg sterk naar voren. Misschien iets teveel gephotoshopt, maar ik vind het wel wat hebben. Ik wilde altijd al een poster van de Brooklyn Bridge op mijn kamer! Ik heb hem voor nu even opgehangen met vier magneten aan mijn prikbord, maar je kunt hem natuurlijk ook inlijsten in een schilderij. Ik vind het altijd leuk als iemand een foto of canvas doek van een foto uit een bekende stad op zijn kamer heeft hangen. Dat heeft iets internationaals, I like! Op de webshop kun je niet alleen foto’s uit buitenlandse steden laten afdrukken, ook zijn er een heleboel foto’s uit Nederlandse steden. Misschien zit jouw stad er wel bij!

Je kunt je poster, canvas doek of dibond in een heleboel verschillende maten laten afdrukken. Hollandoncanvas zegt dat je je bestelling binnen vijf werkdagen in huis hebt. Bij mij duurde het echter een stuk langer omdat er iets mis was gegaan in het magazijn. De poster is niet heel goedkoop: €29 inclusief verzendkosten.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 29 juni 2013 / 09:33

  Ik zou niet weten waar ik zo’n poster kwijt zou moeten in mijn kamer, maar ik vind hem wel vet!

 2. 29 juni 2013 / 11:30

  Heel mooi!
  Als ik afgestudeerd ben zou ik graag een paar maanden door Amerika willen rondtrekken..

 3. 29 juni 2013 / 11:56

  Hij is bijna fluoriserend! Haha
  Vind ‘m alleen wel veel te prijzig

  XO

 4. 29 juni 2013 / 13:07

  Mooie poster. Ik ben gek op NY. Wil al,heel lang zo’n poster maar past op dit moment even niet in mijn interieur. Dus ff verbouwen :p.
  Love,

 5. 29 juni 2013 / 15:56

  Mooie poster! Toch heb ik liever een zelfgemaakte foto van deze prachtige brug. Als ik er ooit een voet in New York zet :D

 6. 29 juni 2013 / 20:51

  Mooie poster! Ik ben volgend jaar in New York geweest dus deze foto brengt herinneringen bij me naarboven :D

 7. Carolien
  3 juli 2013 / 16:02

  Mooi! Vind eigenlijk dezelfde poster formaat 100 bij 150 centimeter voor 99E dan wel weer meevallen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *