Nieuw armbandje van Worldly Treasury

Nieuw armbandje van Worldly Treasury

 photo IMG_2758a.jpg

Sieraden, je kunt er gewoon geen genoeg van krijgen. Tenminste, ik niet. Je kunt er je outfit helemaal mee afmaken. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat armbanden met allerlei andere soorten armbandjes gecombineerd worden. Ik krijg daar een ontzettend zomers gevoel van! Vandaag wil ik een armbandje aan jullie laten zien dat uit de webshop van Nathalie komt: Worldly Treasury.

Nathalie begon in september 2011 met haar webshop Worldly Treasury, ontstaan vanuit haar gelijknamige blog. Zolang als ze zich kan herinneren maakt ze sieraden en ze kreeg steeds vaker de vraag of ze geen sieraden wilde gaan verkopen. Ze liet wel eens wat items op haar blog zien en daar kreeg ze vaak leuke reacties op. Ze besloot ervoor te gaan en ze startte met haar webshop. Al haar sieraden zijn met de hand gemaakt en daardoor ook erg uniek. Van de meeste items zijn er maar één of twee gemaakt. Zo draag jij altijd een uniek sieraad. In de webshop kun je zien hoeveel items er nog zijn van een bepaald sieraad. Handig!

 photo IMG_2753a.jpg

Als je iets bij Worldly Treasury bestelt, komt het aan in een bubbelenveloppe. Als je die openmaakt, zie je dit schattige pakketje. Nathalie heeft het super leuk ingepakt. Als je een item voor jezelf bestelt, is het net alsof je een cadeautje openmaakt. Natuurlijk ook hartstikke leuk om aan iemand anders te geven. Bij het pakketje zit overigens ook nog een mooie wenskaart met een lieve boodschap van Nathalie.

 photo IMG_2754a.jpg

Op het kaartje staat beschreven welk item je hebt. Ik heb het ‘Je t’aime’ armbandje.

 photo IMG_2756a.jpg

 photo IMG_2757a.jpg

Het armbandje bevat zilverkleurige schakels met daardoorheen een blauwe wollen draad verwerkt. Dit geeft het armbandje net even wat extra’s. Leuk! Bij het slotje zit een zilverkleurige bedel in de vorm van een hartje met de tekst je t`aime en daarnaast hangt een sterretje van de edelsteen hematiet.

 photo IMG_2760a.jpg

Het armbandje oogt erg luxe door de zilverkleurige schakels. Ik vind hem heel erg mooi! Ik vind het leuk om het armbandje te combineren met mijn mintgroene/blauwe broek en andere zilveren sieraden. Het armbandje kost €12,95, wat ik een goede prijs vind voor een uniek en handgemaakt sieraad. Daar komen dan nog wel €2,50 verzendkosten bij, maar dat vind ik het helemaal waard als je kijkt hoe leuk het item is ingepakt!

Nathalie verkoopt niet alleen sieraden zoals kettingen, armbanden en oorhangers, maar ook lifestyle goodies zoals leuke notitieblokjes (daar ben ik dol op!) en mooie wenskaarten.

Wat vinden jullie van het armbandje van Worldly Treasury?

Liefs van Tedje

Volg:

23 Reacties

 1. 14 mei 2013 / 07:16

  Wat een leuk concept, en ook een leuk armbandje!

 2. 14 mei 2013 / 07:49

  Leuk armbandje! Maar vind hem toch wat aan de prijzige kant.

 3. 14 mei 2013 / 16:00

  Ik vind hem erg cute! Leuk met dat blauwe touwtje er doorheen!

 4. Fred
  15 mei 2013 / 08:34

  ook het achtergrondje is goed gekozen Ted

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *