Nieuw! Catrice Prime and Fine Highlighting Powder

Nieuw! Catrice Prime and Fine Highlighting Powder

IMG_9275

Ik zag hem op meerdere blogs voorbij komen en iedereen was er zo enthousiast over dat ik dacht: ik moet hem hebben. Vorige week liep ik, toevallig *gniffel*, langs het Kruidvat en toen besloot ik deze beauty mee te nemen! Kijken jullie mee naar swatches?

Zo ziet het doosje eruit. Strak, simpel maar toch wel mooi vind ik. Lastig om te fotograferen met die zilveren letters, dat wel!

En dan.. Daar issie! Jammer dat er geen spiegeltje in zit, het klepje is nu zo zwart. Dat voegt niet echt iets toe. Er zit wel lekker veel product in, maar liefst 11 gram. Dat is niet niks hoor!

Een kleine swatch op mijn hand, dat ziet er goed uit! Niet té heftig, maar prachtig voor een mooie glowy look op je gezicht.

Aangebracht op mijn gezicht. Ik vind hem werkelijk waar prachtig! Hij is goed draagbaar, je kunt echt niet verkeerd gaan met deze! Je hebt wel eens highlighters die je gezicht als een discobal kunt maken, maar dat kan absoluut niet met deze. Of je moet wel de hele verkeerde kant opgaan, haha!

De highlighting powder van Catrice kost €4,49 en zit in het vaste assortiment!

Wat vind jij van de powder? 

Liefs van Tedje

 

 

Volg:

19 Reacties

 1. 20 september 2012 / 07:59

  Ik heb hem al een tijdje op mijn wishlist! Ik vind hem prachtig.

 2. 20 september 2012 / 12:24

  Deze ziet er echt mooi uit! Een mooie subtiele highlighter zonder discobal effect :-)

 3. 20 september 2012 / 12:48

  Ik weet nooit zo goed of ik dit product wel of niet wil gebruiken, of nodig heb. Ik gebruik de catrice foundation en poeder en ik heb eigenlijk het idee dat een primer dan weinig meer toevoegt.

  • Tedje
   Auteur
   20 september 2012 / 14:02

   Dit is geen primer he! Dit is een high lighter :-)

 4. 20 september 2012 / 14:26

  I love it! Deze van Catrice is niet meer uit mijn stash te denken:-)

 5. 20 september 2012 / 15:49

  Hij lijkt mij inderdaad heel erg fijn. Omdat dit in het vaste assortiment zit en ik highlighters genoeg heb, haha. Wacht ik altijd tot de 1+1 gratis actie weer komt bij de kruidvat. Jammer genoeg is die meestal in april :p
  Maar leuke review!

 6. 20 september 2012 / 16:58

  Leuk! een vriendin van mij heeft hem ook en hij is echt mooi <3

  Liefs

 7. 20 september 2012 / 17:21

  Hele mooie powder! Niet te weinig niet to much. Wat heb je trouwens mooie ogen zeg!

  • Tedje
   Auteur
   20 september 2012 / 19:22

   Wauw, dankjewel voor het lieve compliment Anouk!

 8. 20 september 2012 / 17:53

  Goed dat je deze review nog plaatst, ik was bijna vergeten dat ik deze wilde kopen haha! Ik vind hem prachtig, en ook lekker budget!

 9. 20 september 2012 / 22:07

  Wat een goddelijke highlighter! Op dit moment ben ik echt in to the highlighter en het oplichten van bepaalde oppervlaktes in je gezicht, ziet er echt lovely uit lady! Ik was vandaag bij de Kruidvat, maar zag hem bij ons er nog niet liggen. Too bad.

 10. 24 september 2012 / 12:07

  Wat ben je toch een prachtige meid! Die full-face foto, wauw! Het lijkt me een hele fijne highlighter. Volgende keer als ik in de Kruidvat sta + ik heb geld, dan neem ik hem mee haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *