Nieuw: Catrice Ultimate Lip Glow

Nieuw: Catrice Ultimate Lip Glow

Ik zag hem al op veel blogs voorbij komen, de nieuwe, speciale lipstick van Catrice. Het is geen normale lippenstift, hij is namelijk ‘one shade fits all’. Huh? Bedoel je niet ‘one size fits all’? Nee. Deze lippenstift zou iedereen moeten staan. Er is nog iets speciaals aan deze lippenstift. Hij is namelijk doorzichtig! Kijken jullie mee?

Zo ziet het omhulsel eruit. Heel chique als je het mij vraagt! Maar dat mag ook wel. Voor deze lippenstift betaal je namelijk €4,99. Dat is niet veel geld, maar een normale lipstick van Catrice betaal je al gauw een euro minder.

Kijk, dit is hem dan. Hij is doorzichtig! En oranje! Zou hij dan ook een oranje kleur afgeven?

Als ik hem op de rug van mijn hand swatch, geeft hij een roze, glanzende gloed. Mooi zeg! Maar hoe zal hij er op mijn lippen uitzien?

Mijn lippen zonder lippenstift.

En hier draag ik de Catrice Lip Colour Intensifier Ultimate Lip Glow, een hele mond vol! Ik vind hem werkelijk waar prachtig. Hou jij niet van een opvallende lipstick, maar ook niet van lipgloss omdat dat zo plakkerig is? Dan is dit echt perfect voor jou!

Liefs van Tedje

 

Volg:

24 Reacties

 1. Joyce
  25 september 2012 / 09:32

  O dat is fijn, ik hou idd niet van al dat geplak en felle kleuren op mijn gezicht! Dit product ga ik even onthouden :)

 2. 25 september 2012 / 12:16

  Jaa ik wil em ook, maar ik heb een soortvan no-buy voor make-up ^^
  Maar ik draag bijna geen opvallende kleuren en meer vaseline, dus deze wil ik heel graag!
  Hij staat jou ook heel mooi :)

  • Tedje
   Auteur
   25 september 2012 / 12:21

   Dankjewel Maaike. De lipstick voelt echt aan als vaseline (heel zacht) dus ik denk erg geschikt voor jou!

 3. 25 september 2012 / 15:09

  Ik vind het idee eigenlijk best wel grappig! Misschien moet ik ‘m ook maar proberen!

 4. 25 september 2012 / 16:28

  Hij ziet er bijzonder mooi uit! Alleen de prijs houdt me tegen, maar waarom weet ik niet haha! Toch misschien nog eens kijken. :”)

 5. 25 september 2012 / 18:12

  Heb hem ook en ben zo jaloers op de meiden waarbij hij wel wat doet voor de lippen, bij mij komt er helaas geen kleur van af, zelfs niet heel subtiel ofzo:( Daarin tegen vind ik de substantie dan wel weer fijn

 6. 25 september 2012 / 18:45

  Ik denk dat dit inderdaad wel eens ideaal voor mij zou kunnen zijn! Nou was ik net vandaag nog bij kruidvat, maar ik kom er vast van de week nog wel een keer, dan neem ik hem mee :)

 7. 25 september 2012 / 21:14

  Hij wordt echt een leuke kleur! Leuk dat subtiel roze!
  Ik denk dat ik hem toch laat liggen, ik vind hem mooi, maar ik moet mezelf inhouden met roze lipsticks, ik heb er al te veel haha:D

 8. 25 september 2012 / 21:36

  Ik kende het product nog niet! Maar is inderdaad mooi als je van wat minder fel houd.

 9. 25 september 2012 / 21:38

  Ah, serieus! Ik vind hem echt incredible, misschien alleen al omdat het echt zo een aparte eyecatcher in je stash is!

 10. 25 september 2012 / 22:02

  Ik heb die van Maybelline, die is ietsje gepigmenteerder. Ik vind het ook een top product, makkelijk aan te brengen en echt heel subtiel :)

  • Tedje
   Auteur
   27 september 2012 / 09:03

   Dat zijn velletjes op mijn lippen! Heb nog al last van droge lippen, vandaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *