Nieuw Daniel Wellington horloge!

IMG_9766

Een horloge is een item dat je dagelijks draagt en dat dus super goed bij je moet passen. Mijn vorige Daniel Wellington horloge paste me als een jas en ik droeg hem dagelijks. Nu heb ik een nieuw pareltje dat ik om mijn pols kan dragen: Dapper Shaffield. 

IMG_9753IMG_9758IMG_9762

Een poosje geleden kreeg ik een mailtje of ik een nieuw exemplaar voor de kerst wilde uitzoeken. Christmas came early this year! Ik koos voor Dapper Sheffield Silver. Eigenlijk een mannenhorloge, maar who cares? Hij is twee millimeter groter dan een vrouwenhorloge en dat is eigenlijk het verschil. De Dapper collectie is er niet voor vrouwen, helaas. Ik koos voor een zwart bandje, omdat ik altijd zwarte kleding draag. Nu ging ik voor een zilver klokje, omdat ik al een rosé gouden heb.

IMG_9765IMG_9776

De wijzers van de klok zijn donkerblauw en dat vind ik persoonlijk echt een prachtig effect geven! De cijfers zijn aangeduid in Romeinse cijfers en ook de datum is van de klok af te lezen.

Ik heb nog leuk nieuws voor jullie! Met de kortingscode ‘TeddliciousHoliday‘ krijg je 15% korting op de gehele collectie van Daniel Wellington op hun website. De kortingscode is geldig tot 15 januari, dus als je nog een leuk cadeautje zoekt voor de feestdagen, is dit misschien wel het overwegen waard. En het hoeft natuurlijk niet per se een cadeau voor iemand anders te zijn….

Liefs van Tedje

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 17 november 2015 / 06:51

  Wat is dit toch een mooi horloge he, ik snap dat je hier heel blij mee bent :-)!

 2. 17 november 2015 / 11:01

  Hij is prachtig! Ooit wil ik ook nog eens een DW horloge. Maar heb nu nog niet zo lang een Tommy Hilfiger horloge en dat was ook een beste uitgave, haha.

 3. 17 november 2015 / 17:44

  Ik heb hem al bij verschillende bloggers voorbij zien komen, wat een heerlijk horloge, ik zou bijna mijn sentimentele flikflak willen verruilen hiervoor :)

 4. 17 november 2015 / 22:04

  Wat zijn die DW horloges toch mooi, dit model kende ik nog niet!

 5. 18 november 2015 / 16:08

  Prachtig! Dit horloge blijft op mijn verlanglijstje staan :)!

 6. 18 november 2015 / 17:27

  Ze zijn toch wel heeel erg mooi! Ik draag al een jaar of twee geen horloge meer na het tien jaar trouw wél te hebben gedaan en ik vind het nu eigenlijk lastig om een horloge te vinden dat ook echt bij me past. Daniel Wellingtons vind ik al wel heel lang mooi en ik vond ze eerst wat te classy voor mij, maar zeker in de winter (als ik toch amper printjes et cetera draag) kan het eigenlijk wel goed. Super jammer dat ik in mei jarig ben, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *