Nieuw: Dove Natural Touch deodorant met dode zee mineralen

Nieuw: Dove Natural Touch deodorant met dode zee mineralen

Ik ben gek op de deodorants van Dove. Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik ooit een andere deodorant heb gehad dan de Dove Go Fresh (die met het komkommertje op de voorkant!). Nu heeft Dove een nieuw ‘smaakje’ op de markt gebracht, namelijk de Natural Touch met dode zee mineralen in een spray vorm en in een roller vorm. Kijken jullie mee of ik net zo enthousiast ben over deze variant als over Go Fresh? 

De Dode Zee staat bekend als het water waarin mensen kunnen drijven, haar hoge gehalte van magnesium en kalium en haar vele verschillende mineralen. Mensen reizen af naar de Dode Zee om van huidproblemen te genezen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om daar naar toe te gaan, dus besloot Dove om de Dode Zee naar jouw badkamer te brengen!

Dit zijn ze dan! In de sprayvorm (150ml)  én de rollervorm (50ml), zoals we gewend zijn van Dove. 

De Dove Natural Touch deodorant combineert Dode Zee mineralen met een hydraterende crème om de gevoelige, kwetsbare okselhuid optimaal te verzorgen. Is dat niet wat we allemaal willen? Er is niks zo vervelend als een geïrriteerde okselhuid, toch?

Ik ben zelf meer een fan van spray deodorant, deze heb ik dan ook uitgebreid getest.

Wat vind ik allemaal fijn aan deze deodorant? 
– Er zit geen alcohol in. Perfect voor mijn gevoelige oksels.
– De deo ruikt erg fris, ik ruik echt de zee lijkt het wel!
– Het product beschermt me tegen zweetluchtjes! Laten we niet vergeten dat dat eigenlijk het belangrijkste is! Nu zweet ik niet superveel onder mijn oksels, maar met dit warme weer moet mijn lichaam toch wat meer vocht kwijt om weer op temperatuur te komen.

Wat vind ik minder fijn aan deze deodorant? 
– Niks! Het is gewoon een prima deodorant, aan iedereen aan te bevelen!

Dan is het tijd voor de roller variant. Zoals ik al zei, ik ben hier niet zo’n fan van, ik weet eigenlijk niet waarom. Ik heb altijd een spray deodorant gebruikt en daar ben ik nooit vanaf gekomen. Daarom heeft mijn zusje deze deodorant getest, omdat zij wel altijd rollers gebruikt.

Wat vindt zij fijn aan deze deodorant?
– Hij ruikt lekker fris, ik krijg er een schoon gevoel van!
– De deodorant is prettig in gebruik, hij rolt gewoon goed.
– Hij laat geen witte strepen achter op mijn kleren.
– De deodorant plakt niet.

Wat vindt zij minder fijn aan deze deodorant? 
– Ik heb niet het idee dat deze deodorant beter werkt dan andere roller deo’s van Dove, maar dat belooft hij natuurlijk ook niet. Hij belooft wel 48 uur bescherming, maar dat kan natuurlijk nooit! Je moet gewoon minstens een keer per dag deodorant op doen.

De roller en de spray kosten allebei €3,89 en zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe deodorants van Dove?

Liefs van Tedje

Volg:

5 Reacties

  1. 17 augustus 2012 / 16:19

    Ik heb de reclame al een aantal keer voorbij zien komen en moet zeggen dat het mijn interesse wekt. Misschien de volgende keer eens meenemen. Heb ook eigenlijk al jaren (bijna) altijd Dove Deo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *