Nieuw telefoonhoesje voor mijn iPhone 6 + winactie

 photo IMG_8698.jpg

Sinds een paar maanden heb ik een iPhone 6 en ik ben er zo blij mee! En natuurlijk hoort daar een leuk hoesje omheen. Klik vooral op lees verder, want ik mag nog een leuke prijs weggeven! 

Felle en gekleurde telefoonhoesjes met print voor je telefoon zijn natuurlijk leuk, maar ik wilde eens wat anders! Iets rustigers, iets simpelers. Gewoon een doorzichtig hoesje! Een iPhone 6 mag natuurlijk best gezien worden. Vinden jullie ook niet dat mijn telefoon super fotogeniek is tussen mijn favoriete beautyproducten?

 photo IMG_8702.jpg

 

Ik heb het hoesje nu een tijdje in gebruik en ik vind hem heel prettig! Het is een stevig siliconen hoesje en je krijgt hem gemakkelijk om je telefoon. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb, is het aan beschermhoesjes die je amper van je telefoon af krijgt. Ik wil namelijk regelmatig wisselen van hoesje! Ook vind ik het mooi dat ik nu eens de achterkant van mijn iPhone gewoon kan zien!

Bij Telefoonhoesjestore kun je terecht voor allerlei telefoonhoesjes en gadgets voor je smartphone van bijvoorbeeld Apple, Samsung of HTC. Of je nu op zoek bent naar iPhone 6s hoesjes, iPhone 6 Plus hoesjes of andere hoesjes voor het type telefoon dat jij hebt, ik denk dat je wel iets leuks kan vinden in deze webshop!

 photo IMG_8719.jpg

 photo IMG_8721.jpg

Winactie!
In samenwerking met Telefoonhoesjestore mag ik twee van jullie blij maken met 25 euro aan shop tegoed. Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje hier beneden. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Volg Teddlicious en Telefoonhoesjestore op Facebook

Voor een extra kans:
 volg Teddlicious op TwitterBloglovin’ en Instagram

De winactie loopt tot 3 oktober 23.59 uur. Ik neem contact op met de winnaars via de mail!

Succes!

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. Jeanne
  24 september 2015 / 07:32

  Mijn hoesje van mijn iPad is kapot, en ik volg je altijd overal
  We wachten af

 2. Loes
  24 september 2015 / 09:34

  Ik volg telefoonhoesjestore gevolgd op Facebook! En ik volg Teddlicous al op Facebook, insta, bloglovin en twittahh
  Groetekes

 3. Dany
  24 september 2015 / 09:39

  Ik volg jou al super lang 😊 zou graag een nieuw hoesje voor mijn IPhone willen 😁 volg telefoonhoesjestore nu ook!
  Liefs 😘

 4. Lisette
  24 september 2015 / 10:06

  Wat leuk, dan zou ik m’n telefoonhoesje kunnen matchen met m’n nieuwe jas !
  Ik volg jou op Bloglovin , Facebook en Instagram + telefoonhoesjestore op Facebook .

 5. Ianthe
  24 september 2015 / 13:42

  Ik heb mijn iPhone 6 nu zo’n 5 maanden en ik ben er nog steeds zó blij mee! Nu ik eindelijk veel hoesjes voor m´n telefoon kan vinden wil ik dan ook regelmatig van hoesje wisselen, haha. Ik volg jullie beiden op Facebook en uiteraard volgde ik je ook al op Bloglovin en Instagram ;)
  Liefs!

 6. 24 september 2015 / 13:59

  Super leuke winactie! Ik heb een tijdje geleden een nieuwe iPhone gekregen en ik heb alleen nog maar een bumper om rond mijn iPhone heen te doen. Ik zou graag willen afwisselen met verschillende hoesjes en daarom doe ik hraag mee met deze winactie. Ik volg jullie beiden op Facebook, ook volg ik jou op Bloglovin en Instagram. Kusjes!

 7. Anita te Gussinklo
  24 september 2015 / 19:21

  Super leuke actie, een hoesje is mooit weg.
  Ik volg je op Facebook & Telefoonhoesjestore ook.

 8. Jolijn
  24 september 2015 / 20:24

  Gaaf zeg je iPhone 6! Super leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Ik heb alle verplichte kansen gedaan maar ook alle extra kansen.
  Liefs, Jolijn.

 9. 25 september 2015 / 16:53

  Mooi zo’n subtiel hoesje! Ik switch binnenkort weer van mobiel en dan heb ook weer nieuwe hoesjes nodig. Superhandig dus dat je deze winactie doet! Ik heb alle verplichte stappen gedaan en ik volg je ook op bloglovin’ :)

 10. 25 september 2015 / 18:26

  Leuk! Ik doe meeee! ( en volg je overal op )

 11. Silke P
  26 september 2015 / 16:46

  Dit kan ik goed gebruiken :) Doe graag mee!
  Ik heb alles geliked, en volg je ook op Twitter, Bloglovin en Insta :)

  xxx

 12. Aniek
  27 september 2015 / 08:33

  Ik loot graag mee voor een mooi hoesje..

 13. Anneliese de Waal
  27 september 2015 / 11:43

  Erg leuk, ik doe graag mee, zou super zijn om te winnen !! :)

 14. melissa
  28 september 2015 / 09:42

  Wat een leuke winactie. Mijn ‘oude’ hoesje was van hard plastic en heeft na 2 maanden zijn beste tijd al gehad. tijd voor een leren hoesje! ik doe dus graag mee. ik volg en like beide fb paginas, bl en instagram. liefs melissa

 15. Anita H.
  29 september 2015 / 14:28

  Een nieuw hoesje is altijd welkom. Ik doe mee.

 16. SophiaG
  30 september 2015 / 22:03

  Een nieuw hoesje is altijd welkom. Leuk om te kunnen afwisselen

 17. 1 oktober 2015 / 09:54

  ik doe mee!
  alles gedaan, ook extra
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram en twitter; zowiezo_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *