Nieuwe Andrélon shampoos

Nieuwe Andrélon shampoos

Heb jij, net als ik, ook wel eens last van een droge, jeukende of gevoelige hoofdhuid? Het is dan belangrijk om de juiste shampoo te gebruiken. Andrélon introduceert daarom een nieuwe Haar & Hoofdhuid-lijn voor een verzorgde hoofdhuid én mooi en sterk haar. Ik was erg benieuwd, jullie ook? 

Omdat vrouwen met  verschillende haartypes last kunnen hebben van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid, heeft Andrélon voor meerdere haartypes een bijpassend product ontwikkeld. We zijn paarse flessen van Andrélon gewend, maar bij een nieuwe lijn hoort een nieuwe kleur: wit.

Andrélon Haar&Hoofdhuid Volume Maxx is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar. Naast de voedende Nutrium 10 formule bevat de shampoo ook een formule die je haar meer body en volume geeft. Mijn haar is best wel futloos en ik heb deze shampoo uiteraard voor jullie getest. Ten eerste ruikt de shampoo ontzettend lekker en fris en heeft hij een lichtroze kleur. Leuk! Mijn haar is normaal heel glad als ik het net heb gewassen, maar nadat ik mijn haar heb gewassen met de Volume Maxx voelt mijn haar wat steviger aan en hangt het niet zo slap langs mijn gezicht. Ik ben overtuigd!

Andrélon Haar&Hoofdhuid Sensitive is ontwikkeld voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid. Het is een witte anti-roos shampoo. Ook in deze shampoo zit de voedende Nutrium 10 formule. Als je de shampoo frequent gebruikt, zou de roos verdwijnen en zou je het zelfs kunnen voorkomen. Ik was hier heel benieuwd naar omdat ik al talloze anti-roos shampoos heb gebruikt. De shampoo ruikt erg lekker, maar dat vind ik raar voor een anti-roos shampoo! Parfum is namelijk helemaal niet goed voor een gevoelige hoofdhuid. Ik heb op dit moment geen last van roos, maar het is gewoon een prima shampoo en het doet niks geks met mijn haar of hoofdhuid.

Andrélon Haar&Hoofdhuid Repair is ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Wederom bevat deze shampoo de voedende Nutrium 10 formule. Door deze shampoo zal je haar sterker en zachter worden. Je kunt deze shampoo gebruiken in combinatie met het repair masker uit de Andrélon Haar&Hoofdhuid verzorgingslijn voor een optimaal resultaat. Deze shampoo bevalt mij erg goed, het is een lichtroze shampoo en hij ruikt heerlijk!

Alle shampoos kosten €4,29 per stuk voor een fles van 300ml en zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende drogisten en supermarkten. Het haarmasker kost €4,99 voor 250ml.

Wat is jouw eerste indruk van deze shampoos? 
xoxo Tedje

Volg:

18 Reacties

 1. 10 juli 2012 / 09:54

  Ik heb al verschillende negatieve reacties voorbij zien komen! Daarom ben ik misschien een beetje bevooroordeeld. Zou ze toch eens moeten proberen! Wel frisse flesjes.

  • Tedje
   Auteur
   10 juli 2012 / 13:57

   Hmm raar! Ik ben er erg tevreden over!

 2. 10 juli 2012 / 13:51

  Ik heb zelf totaal geen last van een droge of gevoelige hoofdhuid, maar ik denk dat het wel superfijn is voor mensen die er last van hebben dat er nu zo’n lijn in. Way to go Andrélon! Die Volume Maxx klinkt overigens wel goed, want ik heb van dat futloze haar, daar word je niet goed van :S.

 3. 10 juli 2012 / 14:55

  Klinkt goed! En de verpakking is een keer wat anders dan purple! Ik heb alleen eerder last van vet boven en droog onder. Daar is dan weer weinig voor, mehh :-(

 4. 11 juli 2012 / 23:07

  Eigenlijk gebruik ik bijna nooit iets van Andrelon qua shampoo, maar het lijkt me wel echt fijn!

 5. Marielle
  29 augustus 2012 / 22:05

  Ik snap niet dat ze zo’n shampoo’s verkopen die maken het probleem toch alleen maar erger! Ze hebben zwaare sulfaten SL(E)S en siliconen! Ik zou eerder voor de shampoo’s van Urtekram gaan zonder SL(E)S en siliconen en heel zacht voor een gevoelige hoofdhuid.

 6. 3 april 2013 / 13:43

  De sensitive antie roos shampoo van Andrelon is heel fijn.Jammer dat hij nergens meer te krijgen is.
  Deze shampoo heb ik bij het Kruidvat gekocht,en in verschillende vestigingen van het Kruidvat niet meer te krijgen.
  Wat is de rede hiervan??

 7. Miranda
  11 april 2021 / 08:24

  Ik ben heel blij met deze shampo. Ik had al drie jaar last van hoofdhuid problemen. Van de huisarts kreeg ik een speciale shampoo maar die werkte niet. Ik heb zo drie jaar lopen sukkelen met die shampoo die de huisarts me voorschreef. Met deze shampoo is alles weg. Ik heb nu een gezonde hoofdhuid en wil geen andere shampoo meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *