Nieuwe Dove Invisible Dry deodorant

Nieuwe Dove Invisible Dry deodorant

 photo IMG_9473a.jpg

Dove is mijn favoriete merk als het om deodorant gaat. Al jaren gebruik ik de komkommervariant en als er een aanbieding ergens is waar ik ze voordeliger kan halen, sla ik er altijd een paar in. Ik maak ze namelijk toch wel op. Vandaag ga ik even uit mijn comfort zone en laat ik jullie de vernieuwde Dove Invisible Dry deodorant zien.

In de winter draag ik graag zwart en andere donkere kleuren zoals legergroen. Nu de lente is begonnen komen de vrolijke kleren weer in mijn kast. Ik ben verliefd op mijn roze blazer die ik vorig jaar kocht en ook op mijn pastelkleurige broeken. Maar toch val ik vaak terug op dat veilige zwart. Dove daagt je uit om meer kleur te dragen en daar hebben ze groot gelijk in. Waarom zou je dat niet doen? Ik ga het vanaf nu proberen en in plaats van maar weer een zwart colbertje te kopen eens out of the box te gaan en een kleur eruit pikken die ik niet zo gauw zou dragen.

 photo IMG_9474a.jpg

Er zijn twee nieuwe deodorants: een spray variant en een roller. Ik ben zelf altijd meer fan van sprays, maar deze roller werkt ook gewoon prima. Ik ben natuurlijk kritisch, want niks kan tippen aan mijn komkommervariant, maar ik moet zeggen dat ik deze Invisible Dry ook heel erg lekker vind ruiken. Het fijne aan deze deodorant is, dat hij echt niet te zien is op je kleding. Ideaal! Bij andere deodorants heb ik nog wel eens dat ik een vlek in mijn t-shirt krijg nadat ik deo heb aangebracht. Bij deze varianten is dat dus niet het geval. Dove testte de deo op 100 kleuren uit.

 photo IMG_9475a.jpg

Ook erg fijn: in de spray variant zit geen alcohol. Geen prikkend gevoel dus als je net je oksels hebt geschoren. Ik ben erg tevreden over deze producten van Dove en misschien komen ze wel héél dichtbij mijn favoriet: de komkommervariant.

 photo IMG_9470a.jpg

Dove Invisible Dry spray (150ml) – €3,99
Dove Invisible Dry roller (50ml) – €3,89
Je hebt ook nog een grotere spraybus (250ml) van €4,89 en een stick (40ml) van €3,99.

Gebruik jij ook deodorant van Dove? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 21 maart 2014 / 08:10

  Ik vind de deo’s van Dove altijd erg goed werken! Fijne review :)

 2. 21 maart 2014 / 08:30

  Klinkt goed! Ik gebruik altijd deodorant van Dove.

 3. 21 maart 2014 / 13:19

  Klinkt heel erg fijn! Ik gebruik al heel erg lang Sanex en was erg tevreden, toch merk ik dat hij niet zo goed meer voldoet. Op zoek naar iets anders dus!

 4. 21 maart 2014 / 16:58

  Jeppie, ik gebruik soms ook een deodorant van Dove. Alleen een andere variant: toppertje!

 5. 21 maart 2014 / 20:31

  Ik vind ‘m inderdaad ook erg fijn. Vooral de spray is geweldig.

 6. Petra
  22 maart 2014 / 15:21

  Ik gebruik inderdaad een Dove deodorant spray…heerlijk is ie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *