Nieuwe iPhone hoesjes

Nieuwe iPhone hoesjes

 photo IMG_3078a.jpg

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. ‘Heel mijn leven zit in die telefoon’, wordt er vaak geroepen. Niet gek ook dat smartphones als accessoires worden gebruikt met de meest stylish hoesjes. Vandaag laat ik er twee aan jullie zien!

Ik heb een iPhone 5, waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. In het begin waren er nog niet zoveel hoesjes voor de iPhone 5, maar je ziet ze steeds meer verschijnen. Beide hoesjes die ik laat zien komen van de webshop IDaBo, waar ze uitsluitend accessoires voor iPhones verkopen.

 photo IMG_3080a.jpg

 photo IMG_3081a.jpg

Dit is nu zo’n voorbeeld van dat je je telefoon als accessoire gebruikt in plaats van waar hij voor bedoeld is. Als je dit hoesje om je telefoon doet, krijg je geheid opmerkingen erover. Het is ook zo’n speciaal hoesje met een toepasselijke naam: Silver Mystic Garden. Het voelt wel even raar als je je telefoon in je handen hebt, maar dit went al snel. De case sluit wel goed aan op je iPhone en blijft goed zitten. Of hij ook echt beschermt, weet ik niet. Als je hem op zijn ‘rug’ op tafel legt, krijgt je telefoon natuurlijk geen krasjes, maar zoals je ziet, laat het hoesje veel gaten vallen aan de zijkanten van de telefoon. Verder is het een heel chique case en hij kost €11,95.

 photo IMG_3082a.jpg

 photo IMG_3083a.jpg

 photo IMG_3084a.jpg

Galaxy prints zijn helemaal hot op het moment. Je ziet ze overal: op broeken, t-shirts, nagels en nu dus ook op telefoons. Deze Open Space Case kost een lieve duit, namelijk €17,95. Niet goedkoop voor een iPhone case. Het hoesje zelf is schitterend. De glitters komen ontzettend goed uit de verf: het ligt er echt aan hoe je je hoesje in het licht hebt, want de kleuren van de glitters zijn steeds anders. Ook over dit hoesje zul je veel opmerkingen krijgen denk ik. Toch zitten er niet alleen maar voordelen aan dit hoesje. Er zit namelijk een klein opstaand randje aan de achterkant, waardoor hij niet lekker in de hand ligt. Ik vind dit toch wel erg jammer, want daardoor is de case niet zo fijn in gebruik en dit is toch ook wel een van de belangrijkste dingen bij een hoesje voor je telefoon. Aangezien ik mijn iPhone toch wel heel wat uurtjes per dag in mijn handen heb. Toch vind ik het een mooi hoesje!

Wat vind jij van de hoesjes? En wat voor hoesje heb je zelf voor je telefoon?

Liefs van Tedje

Volg:

31 Reacties

 1. 28 mei 2013 / 06:25

  Wat een mooie hoesjes! Het galaxy hoesje vind ik echt te gek <3

 2. 28 mei 2013 / 07:11

  Wat een leuke hoesjes, vooral het galaxy hoesje vind ik tof! Zelf heb ik een roze lederen flip over hoes :)

 3. 28 mei 2013 / 07:45

  Hele leuke hoesjes , jammer van die nadelen :) x

 4. 28 mei 2013 / 08:40

  Dat galaxy hoesje vind ik echt heel erg leuk. De ander is ook leuk, maar die lijkt me niet echt praktisch vasthouden op een of andere manier.

 5. 28 mei 2013 / 09:27

  Ik heb vorige week een paar hoesjes via Ebay besteld. Ben erg benieuwd of het wat is.

 6. 28 mei 2013 / 10:34

  Die eerste vind ik erg mooi!
  Zoiets heb ik nog nooit gezien.

 7. Sophie
  28 mei 2013 / 10:37

  Wow geweldig! Ik heb zelf ook de galaxy case bij IDaBo bestelt! Ik vind die rand helemaal niet vervelend ;)

 8. Inge
  28 mei 2013 / 14:57

  Die galaxy case!!! Super gaaf, alleen die prijs …. Toch net iets te duur naar mijn mening. Ga in ieder geval nog wel even op die site kijken :)!

  • Inge
   28 mei 2013 / 15:02

   Kijk ik op de site, is het hoesje voor de iPhone 4 net even wat goedkoper (15,95). Ga nu toch twijfelen, haha …

 9. 28 mei 2013 / 15:13

  Oeh dat eerste hoesje is apart! Ik vind de tweede het leukst :)

 10. 28 mei 2013 / 16:01

  Die eerste is echt apart. Wel heel gaaf en origineel! Die tweede vind ik echt heel erg mooi!

 11. 28 mei 2013 / 20:54

  De iPhone is zo’n mooie telefoon! Ik ben ook aan het sparen, soort van :) Beide hoesjes vind ik mooi, vooral de galaxy. De eerste vind ik heel tof maar aan de andere kant ook wel weer een beetje ‘raar’… Omdat de achterkant van je iPhone zo doorschemert.

 12. 29 mei 2013 / 00:45

  Wauw, het eerste hoesje is echt ontzettend uniek! Ja, daar krijg je zeker reacties over, maar de afwerkingen zijn echt awesome! Oh my, ik houd daar wel van. Zeker ook van galaxy hoor!

 13. Maxime
  29 mei 2013 / 14:19

  Ik heb ook een aantal hoesjes voor ze gereviewd, de mystic garden is echt favoriet :)

  XO

 14. 30 mei 2013 / 18:08

  Ik vind dat eerste hoesje helemaal niks en die 2e vind ik onwijs mooi. :D

 15. 3 augustus 2013 / 12:27

  Vind die aller eerste ook veel leuker. Die 2e is saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *