Nieuwe lipproducten van Catrice

Nieuwe lipproducten van Catrice

 photo IMG_6216a.jpg

Jullie konden een sneak peek van deze producten al zien in het artikel van het persevent van Catrice en Essence. Vandaag laat ik jullie een aantal van de nieuwe lipproducten zien van Catrice. 

 photo IMG_6218a.jpg

Dit zijn de Ultimate Shine Gel Colour lipsticks in de welbekende zilveren huls. Ze zijn verkrijgbaar in acht nieuwe kleuren en vandaag laat ik er twee aan jullie zien. De lipsticks kosten €3,99 per stuk. Een prima prijs wat mij betreft voor deze leuke lipsticks.

 photo IMG_6224a.jpg

 photo IMG_6219a.jpg

Dit zijn de kleuren 070 License To Pink en 030 Orangina. Catrice verzint altijd leuke namen voor de producten. Hoe leuk zou het zijn als je al die namen mocht verzinnen? :)

 photo IMG_6227a.jpg

Even een snelle swatch op de rug van mijn hand. Ik merkte gelijk dat ze lekker creamy smeren en een mooie glans achterlaten. Ook de dekking viel mij absoluut niet tegen. De kleurtjes zijn ook leuk. Roze kan altijd en oranje is leuk voor de mooie nazomer. Op naar de swatches!

 photo IMG_6237a.jpg

Oh, wat een mooie kleur is dit! Zoals je ziet glanst License To Pink prachtig op mijn lippen en de dekking is meer dan prima. De lipstick overleeft een drankje nog net, maar na een hapje moet je hem wel even gauw bij stiften. Maar hey, het is toch helemaal niet erg om deze prachtige lipstick uit je tas te halen?

 photo IMG_6240a.jpg

Ook Orangina geeft dezelfde mooie glans af als License to Pink. Ik vind het ook een prachtig kleurtje. Ik grijp eigenlijk altijd als eerst naar een roze kleurtje, maar ik moet zeggen, oranje staat me ook niet verkeerd, toch?

 photo IMG_6228a.jpg

Ik, en ik denk velen van jullie ook, was ontzettend nieuwsgierig naar de Pure Shine Colour Lip Balms van Catrice. We kennen natuurlijk allemaal de bekende Chubby Sticks van Clinique en omdat dit product zo’n succes was, hebben veel merken hem proberen na te maken. Of in ieder geval de verpakking. De verpakking is namelijk ideaal: je kunt aan het zilveren dopje aan de achterkant draaien om je stick omhoog te laten gaan.

 photo IMG_6229a.jpg

De Catrice Pure Shine Colour Lip Balms zijn in acht kleuren te verkrijgen. Van natuurlijke nudes naar klassiek rood en roze. Vandaag laat ik aan jullie 040 My Cherry Berry en 060 Go Flamingo Go! zien. De balms kosten €4,99 per stuk.

 photo IMG_6232a.jpg

De dekking is een stuk minder dan bij de originele Chubby Sticks. Je kunt wel zien dat de balms lekker glanzen door de gladde en zachte textuur.

 photo IMG_6242a.jpg

Dit is My Cherry Berry, maar ik noem hem: My own lips but better. De kleur komt niet helemaal tot zijn recht om mijn lippen, maar dat is natuurlijk bij iedereen anders. De Lip Balm geeft mijn lippen een glanzende finish en dat ziet er echt heel goed uit. Het ideale go to lip product voor in je tas.

 photo IMG_6245a.jpg

Go Flamingo Go! lijkt wel op een lipgloss zo shiny en glanzend is hij. Er zitten subtiele shimmers in wat de balm helemaal afmaakt wat mij betreft.

De Catrice Pure Shine Colour Lip Balms moet je gedurende de dag wel een heleboel keren bijwerken, maar ook dit vind ik helemaal niet erg. Dat doe je tenslotte met een andere lip balm ook.

Ik ben helemaal tevreden over de nieuwe lipproducten van Catrice. Goede kleuren, fijne substanties en de prijs is ook prima. Als je op zoek bent naar een betaalbare lipstick zou ik zeker even in het schap van Catrice gaan kijken in het Kruidvat als ik jou was.

Ben jij al in het bezit van een nieuw lipproduct van Catrice?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 14 september 2013 / 08:44

  Haha, de lipsticks zijn nog goedkoper ook. Ik vind ze veel mooier namelijk!

 2. 14 september 2013 / 09:17

  Wauw geweldige producten en mooie foto’s heb je ervan gemaakt!

 3. 14 september 2013 / 09:53

  Wat een mooie producten, ziet er goed uit!

 4. 14 september 2013 / 10:06

  Cherry berry vind ik heel mooi! Toch aan de kwaliteit te zien ben ik niet zo enthousiast. De lipstick zit heel erg inje lipplooien.

 5. 14 september 2013 / 10:22

  De lipsticks zijn erg mooi! De lip balms vind ik wat tegenvallen.

 6. 14 september 2013 / 13:36

  Ik vind de lipbalms van catrice onwijs fijn!

 7. 14 september 2013 / 13:57

  De lipsticks zijn erg mooi! Die sticks vind ik wel handig om mee te nemen voor onderweg.

 8. 14 september 2013 / 15:30

  Wat een prachtige lipproducten en kleuren heb je gekocht! Toevallig: morgen verschijnt er op mijn blog ook een review over de Ultimate Shine Gel Colour van Catrice. Nummer 050 Upside Brown.

 9. Joyce
  14 september 2013 / 17:19

  Zien er goed uit! Vind het jammer dat die balms zo ‘duur’ zijn. Voor mij niet echt meer een budget merk..

 10. 14 september 2013 / 22:57

  Mooie producten! Alleen vind ik de nieuwe lipsticks van Essence iets beter gepigmenteerd.

 11. 16 september 2013 / 11:02

  om heel eerlijk te zijn ben ik niet weg van de lipsticks en de balms eigenlijk ook niet omdat ik die van de glamazona collectie veel mooier vond, beetje een bummer eigenlijk haha

 12. Katrien
  20 september 2013 / 17:42

  Go flamingo go! heb ik ook, maar ik heb vaak last van velletjes en dan moet je die écht niet gebruiken :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *