Nieuwe Miss Sporty nagellak

Nieuwe Miss Sporty nagellak

 photo IMG_0103a.jpg

Een tijdje geleden gaf ik eindelijk mijn cadeaubon van DA Drogisterij uit. Ik had die al zo’n twee jaar in mijn portemonnee zitten en steeds vergat ik het. Tot vorige week dus. Ik shopte een eyeliner en drie nagellakjes, waaronder twee van Miss Sporty. Ik zag deze twee vrolijke kleurtjes staan en ik kon niet anders dan ze meenemen. 

Het zijn de Lasting Colours 4033 en 4050. Niet erg inspirerende namen, Miss Sporty! Jammer vind ik, want namen geven aan een nagellak lijkt me zo leuk! Stel je voor dat het je baan zou zijn om namen te verzinnen voor make-up en nagellak. Te gek!

 photo IMG_0106a.jpg

De kwastjes van de nagellak zijn lekker breed, waardoor je je nagels snel hebt gelakt. Prima als je lekkere brede en lange nagelbedden hebt als ik. Als je kleine nageltjes hebt wordt het wat lastiger denk ik.

 photo IMG_0445a.jpg

Dit is 4033, een koraal/peachy kleur. Echt prachtig voor deze tijd van het jaar en al helemaal als het straks zomer wordt. Deze lak heeft eigenlijk drie dunne laagjes nodig denk ik, maar omdat de lak vrij dik is lukt dat niet zo goed. Op bovenstaande foto heb ik twee gewone laagjes aangebracht, maar je ziet dat het nog niet helemaal streepvrij is. Je zou nog een extra laagje kunnen aanbrengen, maar dan moet je wel echt goed wachten voordat de lak droog is.

 photo IMG_0462a.jpg

Dit is 4050, een felle en heldere kleur blauw. Ook een heerlijk kleurtje voor in de zomer. Deze nagellak lakt beter dan de koraalkleur. In twee laagjes is de kleur dekkend.

De lak droogt redelijk snel op en dekt over het algemeen goed. De Miss Sporty lakjes hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding. Voor €2,50 per stuk heb je mooie kleurtjes, fijne kwastjes, een redelijk goede dekking en een redelijk snelle droging (is dat een woord? Haha!).

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

29 Reacties

 1. 7 mei 2014 / 06:12

  Ik vind je nagels echt prachtig. Het blauwe kleurtje spreekt me iets meer aan dan de koraalkleur, maar ze zijn beide hartstikke mooi en voor een fijn prijsje. Liefs

 2. 7 mei 2014 / 06:41

  De blauwe nagellak is erg mooi! Jammer dat Miss Sporty er geen naam bij heeft kunnen bedenken. :-(

 3. 7 mei 2014 / 06:45

  De blauwe lak vind ik wat mooier. Voor de prijs zijn het zeker leuke lakjes.
  Love,

 4. 7 mei 2014 / 07:34

  Haha, het duurt ook altijd eeuwen bij mij voor ik een cadeaubon uitgeef. Volgens mij heb ik er zelfs nog een liggen van de DA, maar die hebben wij dan ook niet in de buurt. Mooie lakjes heb je gekocht, vooral die blauwe!

 5. 7 mei 2014 / 08:00

  Wauw, mooie kleurtjes! Die blauwe kleur is wel lekker opvallend! :-)

 6. 7 mei 2014 / 08:10

  Wohooo wat een beauties! Echt mooie kleur lakjes, wat een fijn koraal kleurtje! Nog een laagje erop en dan dekt hij hopelijk perfect :) En jeetje dat intense blauw, love it!

 7. 7 mei 2014 / 11:51

  Ik vindt de blauwe nagellak super pretty voor de zomer! De oranje lak vindt ik niet zo bijzonder, vooral omdat de dekking niet helemaal is na 2 laagjes!
  Liefs, Bo.

 8. 7 mei 2014 / 13:10

  Ik vind het tweede kleurtje erg mooi, maar die eerste vind ik idd iet wat te streperig.

 9. 7 mei 2014 / 14:43

  Haha redelijk snelle ‘droging’ :’) Mooi verwoord!

 10. 7 mei 2014 / 15:29

  Ik vind allebei de kleuren wel mooi! Bij mij duurt het ook altijd even voordat ik een cadeaubon uitgeef!

 11. Petra
  8 mei 2014 / 12:23

  De heldere kleur blauw vind ik erg mooi, maar is volgens mij niet zo geschikt voor een dagelijkse look…de koraalkleurige vind ik dat wel hebben…erg mooi!

 12. 8 mei 2014 / 18:59

  Ik vind de blauwe kleur echt gaaf. Maar die peach achtige vind ik ook echt prachtig. Ik heb er zelf ook een van een dieproze. Ik vind hem erg fijn!

 13. 27 mei 2014 / 19:31

  Die koraalkleurige vind ik niet zo heel erg “goed” eruit zien. Die blauwe wel. Maar ik zou persoonlijk ook niks kopen van Miss Sporty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *