Nieuwe nagellak van Essence & Catrice

Nieuwe nagellak van Essence & Catrice

 photo IMG_6358a.jpg

Er zijn weer een heleboel nieuwe nagellakkleurtjes toegevoegd aan het assortiment van Essence en Catrice. Vandaag laat ik jullie twee kleurtjes van Essence zien en één van Catrice. 

 photo IMG_6196a.jpg

Dit is 155 red ahead van Essence Colour & Go. Het is een chocoladebruine kleur met een rode gloed. Als je één laagje lakt, zul je die rode gloed duidelijk zien. Zodra je het tweede laagje eroverheen hebt, is daar weinig meer van te zien. De Colour & Go lakjes van Essence drogen over het algemeen vrij snel.

 photo IMG_6193a.jpg

Dit is 153 sweet or nude? Een lichtroze kleur met lichte shimmertjes erin. Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes, maar een derde laagje had niet erg geweest. Je ziet de witte randjes van mijn nagels namelijk nog door de lak heen. Dit is een kleurtje dat je eigenlijk altijd kunt dragen, erg leuk! Ik vind de kwastjes van de Essence lakjes erg fijn, omdat ze zo breed zijn. De lakjes van Essence kosten beiden €1,69, een perfecte prijs wat mij betreft.

 photo IMG_6139a.jpg

Dit is 01 Fuchsiarama van Catrice. Een perfect roze kleurtje dat je eigenlijk altijd kan dragen. De lak dekt in twee laagjes en droogt redelijk snel op. De naam van de Catrice nagellakjes vind ik meestal erg goed gekozen, maar deze keer viel de naam Fuchsiarama me toch een beetje tegen. Ik vind de kleur eerder framboosroze dan fuchsia. Ook vind ik de kwastjes van Catrice fijn. Ze zijn niet zo fijn als dat ze zijn geweest, maar alsnog prima te doen. De nagellak van Catrice kost €2,99. Ik hoop niet dat de nagellak van Catrice nog duurder wordt, want ik kan me nog herinneren dat de lakjes €2,49 kostten.

 photo IMG_6359a.jpg

 

Heb jij veel Essence en Catrice nagellak? 

Liefs van Tedje

Volg:

18 Reacties

 1. 17 september 2013 / 07:17

  Like! :) Die eerste kleur is PER-FECT! :) Echt een heel mooi herfstkleurtje. Alleen de lichtroze is niet helemaal mijn ding, vind ik ook niet zo mooi dekken. :)

 2. 17 september 2013 / 08:58

  Vooral die van Essence vind ik mooi! Apart!

 3. 17 september 2013 / 09:34

  Ik vind ze toch best tegenvallen. De rode Catrice komt nog het dichtste in de buurt bij iets wat ik mooi vind. Die nude kleur vind ik alleen mooi wanneer je ‘m gebruikt voor nailart.

 4. 17 september 2013 / 11:44

  Dat laatste lakje vind ik erg mooi! Ik heb nog niets van Catrice maar het lijkt me wel fijn. Hema blijft toch vooral mijn merk :P

 5. 17 september 2013 / 12:09

  Ik ben niet zo van de Essence nagellak, ze chippen bij mij heeel snel. Het kleurtje van Catrice vind ik wel erg mooi!

 6. 17 september 2013 / 19:06

  Fuchsiarama vind ik erg mooi! Al zal ik ‘m niet zo snel kopen. Ik vind dat de kwaliteit van de nagellak van Catrice er ontzettend op achteruit is gegaan. Dan koop ik liever een nagellak van Hema.

 7. 17 september 2013 / 20:32

  Super mooie swatches! Van die chocoladebruine lak krijg je bijna trek hihi

 8. 17 september 2013 / 21:44

  Het zijn allemaal prachtige lakjes. Vooral het lakje van Catrice vind ik erg mooi.

 9. 17 september 2013 / 23:43

  Mooie lakjes. Jammer dat je van Red Ahead de rode gloed niet meer ziet na het tweede lakje.
  Love,

 10. Fred
  18 september 2013 / 09:01

  ze ruiken ook lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *