Nieuwe nagellakken van W.I.C. by Herôme

Nieuwe nagellakken van W.I.C. by Herôme

Iedere twee maanden komt er een Limited Edition lijn uit van W.I.C. by Herôme. Deze lijn is een onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours. Elke keer neemt Herôme je mee naar een ander land, naar een andere cultuur voor een nieuwe LE collectie. Vanaf september zal de Magical India collectie in de winkels liggen. Kijken jullie mee naar de nieuwe kleuren? 

Wat denk je als je het woord India hoort? Juist. Vrouwen in prachtige, gekleurde gewaden met mooie, gouden details en donker opgemaakte ogen. Daarbij horen ook mooie Indiase nagellak kleurtjes!

Madras is een mooi oranje nagellakje. Dit is echt precies de kleur van de gewaden die de Indiase vrouwen aanhebben op de eerste foto!

4803616967_ba77ab359d_b_large

Agra is een knipoog naar de Taj Mahal (zie hierboven). Een mooi, mosgroen kleurtje dat perfect afsteekt bij fellere kleuren.
Pune is geïnspireerd op de gelijknamige futuristische stad. Een metallic blauwe kleur met glitters, wauw!
Goa, de hippie stad in India. Een vrolijke paarse kleur, maar toch een tikje mysterieus.
Bangalore, ook wel The Garden CityJe ziet veel kleur in deze stad, maar het goud vervult ook een belangrijke rol.
Jaipur, een van de grootste toeristische trekpleisters van India. W.I.C. voegde deze kleur aan de lijn toe, voor een vlammend effect.

Je zou verwachten dat deze Magical India collectieveel meer fellere kleuren zou hebben, maar dat is niet zo. Dat vind ik eigenlijk wel leuk, want deze kleuren passen ook heel goed bij India. Het is allemaal een beetje mysterieus en magisch, precies wat deze Limited Edition moet uitstralen. Ik ben zelf heel benieuwd naar Pune, hoe valt die kleur uit op je nagels? Eigenlijk ben ik gewoon benieuwd naar alle kleuren!

Tumblr_lwik44kqfs1r1o2ffo1_500_large

De Magical India collectie zal vanaf 1 september verkrijgbaar zijn. Voor een lakje betaal je €7,50, voor twee lakjes leg je €12,50 neer.

Welk kleurtje vind jij het mooist? 

Liefs van Tedje

Volg:

11 Reacties

 1. 15 augustus 2012 / 14:17

  Ik ben benieuwd naar de swatches, het ziet er goed uit!

 2. 15 augustus 2012 / 15:08

  Vind de kleuren niet zo heel boeiend moet ik eerlijk zeggen.

 3. 15 augustus 2012 / 16:06

  Mooie collectie! Pune lijkt me wel een heel mooi lakje voor de komende herfst.

 4. 16 augustus 2012 / 21:02

  Ik vind Pune wel een mooie kleur, maar ik twijfel of hij goed zal dekken. Ik heb ooit eens de hele W.I.C. collectie gewonnen en veel van die glitterlakjes van Herôme dekken niet heel mooi.

 5. 17 augustus 2012 / 12:42

  Ik vind alleen Bangalore mooi, de rest trekt me niet echt aan, ben meer van de felle kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *