Nieuwe verslaving: Hart of Dixie

Nieuwe verslaving: Hart of Dixie

Ik ben een seriefreak, netzoals ik een filmfreak ben. Ik hou van series kijken, dat is voor mij pure ontspanning. Ik ben vanaf minuut 1 verslaafd aan Gossip Girl. Ik heb iedere aflevering van ieder seizoen gekeken. Ook Pretty Little Liars is heerlijk en spannend om naar te kijken. Ook Glee hoort bij een van mijn favoriete series. Ik kan nu een nieuwe serie aan mijn lijstje toevoegen: Hart of Dixie

Tumblr_lp2ldooflm1qg5e2bo1_500_large

Waar gaat Hart of Dixie over? 

Zoe Hart is een jonge, New Yorkse chirurg. Op haar planning staat: de beste chirurg van New York worden. Tot haar grote teleurstelling krijgt ze de beurs niet, omdat ze de patiënt teveel ziet als een object.  Bij haar afstudeerspeech 4 jaar geleden heeft ze een baan aangeboden gekregen van Dr. Harley Wilkes, iemand die ze helemaal niet kent. Ze besluit om het aanbod alsnog aan te nemen en verhuist naar Bluebell in Alabama. Eenmaal in het kleine stadje aangekomen, krijgt ze te horen dat Harley dood is en dat hij de helft van de dokterspraktijk aan haar heeft nagelaten. Dr. Brick Breeland is daar helemaal niet blij mee. Het lijkt wel of iedereen zich tegen de New Yorkse keert. De enige vrienden die Zoe heeft zijn de burgemeester Lavon Hayes, haar buurman Wade Kinsella en de knappe advocaat George Tucker. Zoe zit het helemaal niet zitten en staat op het punt om te vertrekken, totdat haar moeder langskomt. Krijgt Bluebell nog een kans?

Tumblr_ltfx2fcrhv1r4cdndo1_500_large

De cultuurshock tussen New York en het kleine, dorpse stadje Bluebell zorgt voor hilarische momenten in de serie. Zoe heeft behoorlijk wat moeite om zich aan te passen. Ze maakt zich ook niet bepaald populair als ze als een blok valt voor advocaat George, die al verloofd is met Lemon, de dochter van dr. Brick.

1326822093_rachel-bilson-lg_large

Hart of Dixie bevat alle ingrediënten die zorgen voor een interessant verhaal. Zoe is jong, knap en goed gekleed, de acteurs die erin spelen zijn zéker niet verkeerd, het is onwijs grappig, het accent uit Bluebell is heerlijk tegenover het New Yorkse van Zoe, de serie is een goede mix van romantiek en humor en het medische aspect van Hart of Dixie spreekt me ook erg aan.

Maak kennis met Hart of Dixie:

Ik heb nu 6 afleveringen gekeken van het eerste seizoen en aan het einde van elke aflevering heb ik het gevoel dat ik door moet. Ik wil alles zien want ik ben zo benieuwd! Hart of Dixie is inmiddels al begonnen bij het tweede seizoen, dus ik kan nog even vooruit, gelukkig!

Ken jij Hart of Dixie al? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 30 oktober 2012 / 08:01

  George is verloofd met Lemon niet getrouwd.

  deze serie is zeker leuk. ben er ook dol op

  • Tedje
   Auteur
   30 oktober 2012 / 09:10

   Ooh dat bedoel ik natuurlijk ook! Snel even aangepast! Heerlijke serie he?

 2. 30 oktober 2012 / 08:20

  Ik hoorde al een keer de naam voorbij komen, nog nooit gezien overigens! Ik heb jammer genoeg geen geduld voor series, maar hij lijkt me opzich wel leuk. :)

 3. 30 oktober 2012 / 10:13

  Ik heb er een keer van gehoord, maar nog nooit naar gekeken^^
  Heb ook geen tijd op series te volgen eigenlijk^^ Maar de serie lijkt me wel leuk :)

 4. 30 oktober 2012 / 10:31

  Ben er nog niet aan toe gekomen om te kijken wat het is.. maar het lijkt me een heerlijke serie!! Thanks for sharing.

 5. 30 oktober 2012 / 15:22

  Ik ken de serie Hart of dixie nog niet, maar lijkt me zeker wel eens de moeite waard om het te gaan kijken.

 6. Jamie
  30 oktober 2012 / 19:25

  Jaaa die serie kijk ik ook, geweldige serie! Ik zal je alvast verklappen: de slotaflevering van seizoen 1 is echt geweldig haha :)

 7. 30 oktober 2012 / 22:43

  Ik ken het nog niet, maar het klinkt erg leuk! Misschien moet ik maar eens gaan kijken! :)

 8. 31 oktober 2012 / 00:58

  Heb er al wel van gehoord, maar nog niet gezien. Aan je uitleg te horen is het wel weer een lekker verslavende serie, ga binnenkort denk ik maar bij aflevering 1 beginnen, dankje!

 9. 5 november 2012 / 00:04

  Jaaa ik ben echt verliefd op deze serie, zo geweldig! <3_<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *