Nieuwe verslaving: Switched at Birth

Nieuwe verslaving: Switched at Birth

Ik ben een seriefreak. There, I said it. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe series en een vriendin raadde deze serie mij aan: Switched at Birth. Willen jullie weten waar hij over gaat? Lees gauw mee!

Bay is een artistieke tiener die wordt opgevoed door Kathryn en John Kennish. Ze groeit op met haar broer Toby in een rijke buurt in Kansas. Na het bestuderen van bloedgroepen op school, begint Bay zich af te vragen waarom haar bloedgroep niet overeenkomt met die van haar ouders. Uit een onderzoek blijkt dat Bay niet het kind van Kathryn en John is, maar van alleenstaande, half-Puerto Ricaanse moeder Regina. Ze ontdekken dat het ziekenhuis haar na de geboorte per ongeluk heeft verwisseld met een andere baby, Daphne, het kind van Regina.

Daphne is een dove tiener en woont met haar moeder en oma in een volksbuurt. Ze verloor haar gehoor als gevolg van meningitis toen ze een klein kind was. Daarom gaat ze naar een school voor dove en slechthorende kinderen, waar ze basketbal speelt.

De twee families hebben het moeilijk met idee dat ze heel hun leven een kind van een ander hebben opgevoed. Om elkaar beter te leren kennen, besluiten ReginaDaphne en oma om in het gasthuis te verblijven van familie Kennish.

Ik nu een aantal afleveringen gezien van seizoen 1 en het wordt steeds leuker. Wat ook niet vervelend is voor het oog: Austin Butler (Sebastian uit The Carrie Diaries) speelt in Switched at Birth! Als je Pretty Little Liars en The Lying Game leuk vindt, dan is dit zeker wat voor jou.

Zijn jullie benieuwd geworden? Bekijk dan even bovenstaande promo van aflevering 1 uit seizoen 1. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs van Tedje

Volg:

15 Reacties

 1. 19 maart 2013 / 06:24

  Klinkt leuk! Ik heb deze serie nog nooit gezien.

 2. 19 maart 2013 / 06:57

  ik had het nog nooit van gehoordt alleen klinkt leuk

  XXX Tessa

 3. 19 maart 2013 / 06:59

  Ik heb ook ooit een paar afleveringen gezien en het is inderdaad leuk, misschien toch een keertje verderkijken

 4. 19 maart 2013 / 07:35

  Ken ik nog niet, ben heel benieuwd. Download je deze serie dan ofzo??? :)
  Je promofilmje is alleen niet in het artikel doorgekomen meid. Liefss

 5. 19 maart 2013 / 09:53

  Ik ken deze serie. Deze kijk ik soms met mijn moeder, erg leuk!

 6. 19 maart 2013 / 10:59

  ik heb geloof ik ooit eens de eerste aflevering gezien maar het kon mijn aandacht er niet bij houden XD

 7. 19 maart 2013 / 11:38

  Ik hou van de serie! ‘Helaas’ ben ik bij en moet ik wachten tot 10 juni :(

 8. 19 maart 2013 / 11:46

  Daar heb ik wel eens iets van gezien op tv! Lijkt me wel een leuke serie eigenlijk :)

 9. 19 maart 2013 / 13:40

  Klinkt leuk! Ik denk dat ik binnenkort maar eens een aflevering meepak. (:

 10. 19 maart 2013 / 16:42

  Ik heb het een tijdje geleden gezien toen ik ziek was! Vond het erg leuk!

 11. 19 maart 2013 / 18:16

  Het is/was volgens mij ook gewoon op de Nederlandse televisie, toen heb ik het wel eens gezien maar het kwam elke dag en dat zou ik toch nooit bij kunnen houden. Maar het is wel een erg leuke serie!

 12. 20 maart 2013 / 19:34

  Het nummer van hen vind ik zo leuk! :) Ik hoorde hem ooit en zag dat als achtergrond, volgens mij hoort hij erbij. Zelf vond ik het geen leuke serie, ook niet echt bekeken, maar at the moment ben ik ook alleen in voor Gossip Girl! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *