Nog drie films te gaan…

 

iedereen! Hier even een korte update over de Movie Challenge. Normaal behandel ik iedere maand de leukste films die ik die maand heb gezien, maar nu verdient de Movie Challenge toch wel een extra artikeltje. Wanna know why? Klik dan verder!

Ik hoef namelijk nog maar drie films te kijken voor ik de 150 Movie Challenge heb gehaald! En ik denk dat ik hem wel ga halen hoor, dat moet! Het zou zonde zijn als ik hem op 3 of minder films niet zou halen. Mijn vriend had al voorzorgsmaatregelen getroffen door allerlei films te verzamelen voor me, lief!

What’s next? 
Nu vragen jullie je natuurlijk af of ik de challenge in 2013 weer ga doen. Om maar gelijk antwoord te geven: ik denk het wel. Ik vond het erg leuk om zoveel films te kijken en om kennis te maken met verschillende genres. Ik keek eerst namelijk veel mierzoete romantische films, maar omdat ik zoveel films ‘moest’ kijken, was ik soort van gedwongen om ook andere films te kijken. En aangezien mijn vriend helemaal niet zo van romantische films houdt, heb ik bijvoorbeeld alle Batman films gezien dit jaar. Ik dacht dat ik dat echt verschrikkelijk zou vinden, maar dat zijn een van de beste films die ik ooit heb gezien.

Of ik voor de 150 Movie Challenge ga, weet ik nog niet. Misschien is 100 ook meer dan genoeg. Voor mij is de Movie Challenge een hele leuke manier geweest om kennis te maken met verschillende films. Ik heb films gekeken die ik normaal nooit zou kijken.

Volgend jaar ga ik sowieso de Reading Challenge doen voor Adorable Books, en ga ik natuurlijk door met alle series die ik kijk.

Duimen jullie voor me, voor de laatste drie films?

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 28 december 2012 / 07:48

  Oh mie, ik duim voor je hoor! Ik vind het zoooooo knap hahha, serieus. Dat jij al die films hebt gekeken, jezus. Nog 3 te gaan. YOU CAN DO IT, succes Tedje. En ik denk dat de Reading Challenge ook wel iets voor jou is, ja. :p

 2. 28 december 2012 / 11:30

  Wat leuk! en wat knap dat het je al bijna is gelukt zeg! X

 3. 28 december 2012 / 12:33

  Heel veel succes met de laatste 3 films kijken, haha! Ik kijk ook heel veel films, maar wel allemaal in hetzelfde genre: romantische comedie!

 4. 28 december 2012 / 12:53

  Wauw, je hebt straks gewoon 150 films gekeken in een jaar!! Held!
  Heel erg tof!

 5. 28 december 2012 / 13:02

  Aaah wat ontzettend goed. En wat lief van je vriend! Maar je gaat ’t ook gewoon halen :)

 6. 28 december 2012 / 15:40

  Aaah gaaf! Je moet ‘m halen!! Reading challenge lijkt me ook wel erg leuk een keer te doen, denk dat ik het dan wel haal (ligt er natuurlijk wel aan hoeveel, maar ik lees best veel).

 7. Marije
  28 december 2012 / 15:49

  Super goed gedaan, 150 is behoorlijk veel. Die 3 films gaan vast lukken.
  Ik heb nog wat aanraders voor je:
  – intouchables
  – Ice age 4

  • Tedje
   Auteur
   28 december 2012 / 19:37

   Intouchables heb ik gezien, Ice Age 4 nog niet! Intouchables is inderdaad een prachtige film!

 8. Marije
  28 december 2012 / 15:57

  Oja en de ultimate gift! Echt hele mooie film

 9. 28 december 2012 / 17:31

  Knap hoor dat je zoveel films hebt gekeken dit jaar.. Ik heb er echt geen tijd voor anders zou ik het ook eens moeten doen want ik heb hetzelfde als jou, alleen maar dat soort genre terwijl er zoveel meer mooie films zijn!

  Liefs, Esmée

 10. 28 december 2012 / 19:55

  Wauw, goed gedaan!! Ik kom er tot nu toe nog 24 te kort.. dat ga ik dus niet meer redden.. Helaas.. Ik heb teveel tvseries gekeken ben ik bang :P Achjah, het was alweer het derde jaar dat ik meedeed.. Dus 1 keertje falen is niet erg toch? :P Volgend jaar beter!! :)

  • Tedje
   Auteur
   28 december 2012 / 21:23

   Wauw wat goed dat je al drie jaar mee hebt gedaan! Nee joh helemaal niet erg! Ik heb door de Movie Challenge minder series gekeken, dus misschien dat ik volgend jaar gewoon allebei doe, maar dan wat minder van allebei ;)

 11. 30 december 2012 / 18:13

  Die laatste 3 gaan vast wel lukken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *