Nom nom nom tag

 photo CollageImage4-5.png

Op de blog van Lonneke zag ik deze nom nom nom tag. Hoe kan het dat ik zo’n dergelijke tag nog nooit zelf heb bedacht? Ik ben immers dol op nommings, eten dus. 

 Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Ik eet wel eens kaas gedipt in suiker (is echt lekker!) en dan word ik altijd raar aangekeken. Ook wordt de combinatie witte rijst met suiker gek gevonden. Mijn vader heeft dat leren eten bij de marine en als ik nu een beetje witte rijst over heb op mijn bord, strooi ik er suiker overheen. Lekker! Oh, en de combinatie paté met jam vinden veel mensen ook raar, terwijl dat super lekker is!

 Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)?
Ik kook zelf niet heel vaak, omdat ik nog thuis woon, maar als ik kook is het meestal mijn befaamde (haha) schotel met tagliatelle, spinazie, spekjes en tomaatjes. Yum!

 In welk restaurant zou je het liefste elke dag eten?
In een restaurant waar ze heel veel verschillende dingen hebben, zodat ik steeds iets anders kan nemen. Een sushirestaurant bijvoorbeeld?

 Deel een handige kooktip:
Voor decoratie van cakes en toetjes kun je super makkelijk een spuitzak maken. Je hoeft hiervoor geen dure te kopen in de winkel, maar maak hem gewoon van hersluitbare plastic zakjes (van bijvoorbeeld de IKEA). Knip een stukje (zo groot als je wil) uit het hoekje van de zak en voilà je eigen spuitzak is gemaakt. Die zakjes zijn trouwens ook erg handig om koekjes in kapot te slaan voor bijvoorbeeld een taartbodem. 

 Wat staat er nog op je food baking bucket list?
De beruchte KitKat en M&M taart, bananenbrood, havermoutkoekjes, een groene smoothie (niet echt bakken, maar wel maken), alles uit het The Culy Way of Life kookboek. En nog veel meer wat ik nu allemaal vergeet.

 Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Dat is een makkelijke. Ik ben de Queen van de Club Sandwiches zoals jullie misschien wel eens in diaries langs zien komen op foto’s, dus dat zou zeker ‘mijn’ broodje zijn. Geroosterde boterhammen met kaas, bacon, truffelmayonaise, sla, komkommer, tomaat en natuurlijk geserveerd met chips! Club Teddlicious zou ik hem noemen.

 Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?
Het liefst zou ik iedere dag buiten de deur eten. Zet mij in een willekeurig eetcafé of restaurant, geef me drinken en eten en ik ben het gelukkigste mens op aarde. Helaas groeit het geld niet op mijn rug, dus dat gaat niet.

 Ben je ergens allergisch voor?
Ik dacht altijd dat ik allergisch was voor bessen en frambozen, omdat ik daar uitslag van kreeg. Het is echter nooit getest, maar toch eet ik het niet.

 Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?
Ik eet bijna iedere ochtend yoghurt met havermout/muesli en banaan of appel. Lekker!

 Wat is je favoriete toetje?
Ik eet eigenlijk nooit toetjes, omdat ik daar gauw buikpijn van krijg na het eten. Als ik toch een toetje bestel (waar ik achteraf altijd spijt van heb) is het meestal chocolademousse.

Lieve foodlovers, neem de tag gerust over! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 14 maart 2014 / 06:32

  Leuke TAG!
  De havermout met fruit elke ochtend is bij mij ook een standaard ritueel geworden. Heerlijk!

 2. 14 maart 2014 / 08:12

  Leuke tag Ted! En kaas met suiker lijkt me inderdaad niet echt lekker, misschien moet ik het toch eens proberen. Ben wel benieuwd hahaha

 3. 14 maart 2014 / 09:16

  Wat een superleuke tag! Een vreemde combinatie van mij is een pannekoek met kaas en stroop, ik word er zo vreemd om aangekeken, haha!

  • Tedje
   Auteur
   14 maart 2014 / 13:50

   Ooh nee helemaal geen gekke combi! Ik eet altijd pannenkoeken met spek en stroop. Super lekker juist!

 4. 14 maart 2014 / 09:35

  Leuk ingevuld! Ik heb me ook overgenomen van Lonneke, super leuk om alle food dingetjes te lezen van iedereen =)

 5. 14 maart 2014 / 12:01

  Heel leuke tag is dit! Zo’n M&M en Kitkat taart lijkt me ook geweldig, alleen al die kleuren zien er al superleuk uit!

 6. 14 maart 2014 / 14:26

  Kaas dippen in suiker??????????????? iewllllllllll hahaha. Nou ik zal vast wel iets heel anders hebben wat jij vies zou lijken. Super leuk heb je het ingevud!

 7. 14 maart 2014 / 14:34

  Erg leuke tag en tof ingevuld! Ik heb nu echt zin in sushi zeg :P Maar heb sowieso weer honger door het lezen over al dat lekkere eten :P

 8. 14 maart 2014 / 16:48

  Wat een leuke tag en heerlijk al die foto’s van eten!

 9. 14 maart 2014 / 17:29

  Wat een nom nom – tag ;)
  Nu heb ik honger hihi .

 10. 14 maart 2014 / 18:00

  Kaas en suiker! hmm, misschien eens een keer proberen want kaas en stroop is ook jummie! :)

 11. 14 maart 2014 / 20:43

  Leuke tag! Kaas gedipt in suiker vind ik ook echt lekker x

 12. 15 maart 2014 / 16:43

  Jouw befaamde schotel klinkt heerlijk. Leuke tag!

 13. 21 maart 2014 / 10:23

  Leuke tag, ik las hem een tijdje geleden bij Lonneke. Ik ga hem denk ik ook overnemen, weer es een ander soort tag. Tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *