NOTD: Barry M – Papaya

NOTD: Barry M – Papaya

 photo IMG_0379a.jpg

Afgelopen meivakantie ging ik naar Engeland (het volledige verslag hebben jullie al kunnen lezen, klik!) en hoe kon het ook anders: ik shopte daar een heleboel leuke dingen (klik hier voor de shoplog). Het merk Barry M wordt niet in Nederland verkocht, althans niet in echte winkels. Wel in webshops, waar ik al een aantal Barry M lakjes vandaan heb. In Engeland hebben ze echte Barry M schappen en ik kon het niet laten om dit mooie kleurtje mee te nemen.

 photo IMG_0382a.jpg

Ik heb al een aantal lakjes van Barry M in mijn bezit: Countess, Grey en Mint Green en de kers op de taart Green Berry. Nu kan ik Papaya aan mijn stash toevoegen, een prachtige oranje/koraal kleur. De nagellak komt uit de Gelly Hi-Shine collectie van Barry M. Het kwastje is dun, waardoor je je nagels precies en netjes kunt lakken. Zelf ben ik wat meer gesteld op bredere kwastjes, maar een dun kwastje is voor de afwisseling ook wel weer eens fijn!

 photo IMG_0450a.jpg

En dan het resultaat: wauw! Deze nagellak is zeker wel Hi-Shine, want de glans die er vanaf komt is echt prachtig. De kleur is niet super speciaal, want er liggen genoeg koraalkleurtjes in de winkels. Toch vind ik dit lakje een echte toevoeging aan mijn stash. Deze kleur is net wat meer oranje dan de andere koraalkleuren die ik in mijn bezit heb. Papaya dekt in twee dunne laagjes en de nagellak droogt lekker snel op.

Papaya is dus verkrijgbaar in Engeland (soms ook bij River Island in Nederlandse winkels), maar ook bij o.a. The Make-Up Spot voor €5,45.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 15 mei 2014 / 07:45

  Wauw wat een prachtige kleur! Heel mooi en prachtige foto’s heb je ervan gemaakt!

 2. 15 mei 2014 / 09:22

  Wat een prachtige kleur, supervrolijk! Zou ik ook zeker dragen!

 3. 15 mei 2014 / 09:33

  Wat een heerlijke zomerse kleur! Hij staat je prachtig. Liefs

 4. 15 mei 2014 / 15:38

  Mooi kleurtje! Lijkt echt heel erg op Tart Deco van Essie. Super mooi zomers kleurtje.

  • Tedje
   Auteur
   15 mei 2014 / 15:40

   Inderdaad! Ik heb Tart Deco zelf ook, maar daar had ik nog niet aan gedacht, haha!

 5. 15 mei 2014 / 22:47

  Ik vind het een mooi kleurtje. Wat zachter dan de andere koraalkleurtjes die ik voorbij heb zien komen. Mooie glans ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *